top of page

FAQ'S

 • Hur lång är leveranstiden för min beställning?
  Om vi har fått din betalning innan kl 14.00, sänds din beställning samma arbetsdag. Leveranstiden är 2-10 arbetsdagar från lager i Tjeckien. Vi reserverar oss för förseningar hos Posten vilket gör att vi inte kan garantera leveranstiden.
 • Vad är fraktkostnaderna?
  Fraktkosterna är 69 kr för beställningar under 400 kr.
 • Hur byter eller returnerar jag min beställning?
  Du får returnera din beställning inom 14 dagar, oavsett orsak, efter att beställningen har levererats. Du får betala returfrakten själv, på så sätt kan vi hålla priserna låga för alla. Så fort vi har fått beställningen i retur får du din betalning åter inom 7 dagar. Naturligtvis är det också möjligt att byta din beställning mot en annan artikel. Fyll i returblanketten och skicka den med din retur.
 • Hur avbeställer jag min order?
  Kontakta oss om du vill avbeställa din order. Det är inget problem. Skulle det förekomma att din beställning redan har skickats, då kan du naturligtvis returnera den.
 • Är det möjligt att beställa mot faktura?
  Vi erbjuder företag möjligheten att beställa mot faktura. Vill du placera en order? Du kan helt enkelt skicka oss ett mail med beställningen och adressuppgifterna. Privatpersoner kan också beställa mot faktura, men enbart via hemsidan (Klarna).
bottom of page