top of page

Golf elvagn - Bäst I Test 2023

Uppdaterat: 21 juli 2023

Dem bästa el-golfvagnarna som finns på marknaden 2023. Den bästa elektriska golfvagnen för dig som passar din budget, funktioner du vill ha, vikten och storleken på vagnen och vilken typ av batteri som passar just dig!


Om du vill ha en vagn men inte är såld på just en elektrisk vagn, se till att du kolla in vår guide till de bästa golfvagnarna.


Vi har sammanställt vårt urval av de bästa elektriska golfvagnarna på marknaden just nu för att hjälpa dig välja den modell som är bäst för dig.


Våra testvinnare:


Elvagn golf
 

Motocaddy S1Motocaddy S7 Remote är en lätt och kompakt vagn som kan användas för att transportera din bag på ett mycket smidigt sätt.


Motocaddy elektriska vagnar ger det allra bästa inom design, konstruktion och funktionalitet till golfare i alla åldrar och förmågor. Välj bland det breda utbudet av prestandahöjande funktioner som erbjuds, inklusive kompakt hopfällning, Downhill Control, QUIKFOLD, USB-enhetsladdning, fjärrkontroll och avancerad smart teknik inklusive GPS och valfria smartphoneaviseringar.


 

Stewart Golf X9 FollowX9 Follow är en elektrisk golfvagn med litiumbatteri och Bluetooth-anslutning. Den har en GPS, fjärrkontroll och laddningsport samt en mugghållare.

X9 Follow levereras med ett års garanti på sina delar, så om du har några problem med produkten kan du få den reparerad eller utbytt gratis.


Syskonet R1 Ultra har också en paraplyhållare inbyggd i ryggstödet så att om det regnar hela tiden under speltiden (vilket skulle vara mycket troligt), så kommer denna vagn att hålla allting torrt utan några som helst problem! Och slutligen:


Det finns inget bättre sätt än att använda vårt patenterade golfbaggsystem - Stewart Golf Bag Holder - som låter användarna komma åt sina golfbags genom speciella fickor som är placerade inuti bilens framsäte!

 

Bat Caddy X4RBat Caddy X4R är en relativt billig golfvagn. Den kostar mindre än 200 dollar, vilket är anledningen till att den hamnade på plats 2 på vår lista. Batteritiden för den här enheten är dock lite kort - du bör räkna med att ladda den en gång i månaden eller två om du använder den regelbundet.

Bat Caddy X4R:s storlek och vikt är också mycket likartad med dem för andra skjutvagnar som vi testade i den här kategorin:

  • Storlek (längd x bredd x höjd): 27x8x9 inches / 69 x 20 x23 cm

  • Vikt: 6 kilo


Bat Caddy X3R Är syskonet och är även den en av de mest prisvärda skjutvagnarna på vår lista. Den väger endast 9kg, vilket gör den lätt att bära och manövrera runt på banan. Den här modellen har en vikbar ram som kan användas både inomhus och utomhus, så du behöver inte oroa dig för att bryta ryggen när du försöker få den i position för nästa slag.

Batteriet håller i upp till 6 timmar när det är fulladdat och laddas på drygt en timme (eller mindre). Du kan förvänta dig en räckvidd på 25 miles per laddning med den här modellen - det är tillräckligt långt för de flesta skott!


 

Concourse White Smart Wheels Compact 3 trolley White/BlackMed concourse kan du ta ditt spel till nästa nivå. Det är en skjutvagn som har ett litiumbatteri, så att du kan köra längre perioder utan att behöva ladda upp.


Fjärrkontrollen gör det enkelt att navigera genom alla banor och dess teleskophandtag ger stor komfort när du bär tunga laster på axeln eller ryggen. Bromsen stoppar vagnen vid behov, men den fungerar också som en mugghållare så att du inte behöver oroa dig för att spilla drycker när du är på banan (vilket är superviktigt).


 

Den bästa vagnen i testet av 2022

  • Den bästa vagnen i 2022 års test är Motocaddy S1.

  • Stewart Golf X9 Follow är en bra skjutvagn, men den är inte lika lätt att använda och har inte lika mycket förvaringsutrymme som vissa andra alternativ på den här listan.

  • Bat Caddy X4R har hjul som inte låses och som endast kan justeras manuellt (genom att vrida på dem). Detta innebär att du måste stanna varje gång du behöver ändra din bollposition eller banplan - och om vagnen fastnar under träd eller buskar finns det inget sätt att få loss den utan att riskera personskador!

  • Big Max Blade Quattro har mjuka stötfångare på båda sidor av ramen, vilket gör den mycket bekväm att bära klubbor och byxfickor fulla med bollar utan att skada dem när de slår mot hårda ytor under transport genom grov terräng som sanddyner eller branta bergssluttningar täckta av gräs/ ogräs/hedgar/etc., etc., etc..


 

FÖRDELAR MED EN ELEKTRISK VAGN

Så vad är några av fördelarna med en elektrisk vagn? Den största är att de begränsar belastningen på kroppen tack vare elmotorer med flera hastighetsalternativ och ibland fjärrkontroller. Dessutom är modern design gjord av lätta och ändå starka material så att de inte bara är lätta att komma in och ur bilen (idealiskt för äldre golfare), utan de kan också hantera prövningar och vedermödor av allmän golfanvändning med lätthet.


Moderna elektriska vagnar är också mycket lätta att manövrera och de flesta modeller kan passa en mängd olika väskstilar och storlekar. Slutligen, för er teknikfans där ute, har många av modellerna ovan en mängd funktioner tillgängliga också, såsom pekskärmar, GPS-information, skottspårning, Bluetooth-funktioner och så mycket mer. Kort sagt, elektriska vagnar är designade för att göra ditt liv enklare så att du kan fokusera på din golf och bevara din energi för de viktiga sista hålen.


 

VAD DU SKA TÄNKA PÅ NÄR DU KÖPER EN ELVAGN

När det kommer till att köpa en ny elektrisk vagn kan det vara en ganska stor investering så det finns flera viktiga faktorer att tänka på innan du köper. Låt oss gå in på dem nu.


Manual/Remote/Follow - Vad vi menar med denna faktor är vilken användbarhetsnivå vill du att din vagn ska ha?


Manuella elektriska vagnar drivs av ett batteri och manövreras sedan av dig själv, särskilt när det gäller riktning och hastighet.


Fjärrstyrda vagnar, som namnet antyder, kan styras trådlöst med hjälp av en telefonlur. De flesta fjärrkontroller har fyra riktningar (framåt, bakåt, vänster, höger), och på grund av denna förbättrade teknik tenderar dessa att kosta lite mer än manuella modeller.


Slutligen, follow-modeller är designade för att följa dig runt golfbanan genom trådlös kommunikation som Bluetooth. Det betyder att du egentligen inte behöver operera någonting.


Batteri - Fundera över hur kraftfull du vill att din vagn ska vara, vilket innebär att du tänker på batteriet. Om du vill ha riktigt kraftfulla modeller kommer dessa sannolikt att kosta mer. De flesta modeller idag är utrustade med litiumbatterier på grund av hur kraftfulla de kan vara under lång tid.


Funktioner - På en mycket grundläggande nivå bör en bra elektrisk golfvagn enkelt transportera dina klubbor runt golfbanan, men i modern golf har många elektriska modeller också mycket fler funktioner så det är definitivt värt att fundera över vilka som är viktiga för dig . Vill du att din vagn ska ha en skärm? Vill du ha GPS-information? Vill du att den ska spåra dina poäng?


Vikbarhet - Alternativt vill du ha en modell som enkelt och bekvämt kan fällas ner när det är dags att förvara den? Modeller som PowaKaddy CT6 GPS i synnerhet har designats för just detta ändamål.


Tillbehör - På grund av hur populära elektriska vagnar är finns det massor av tillbehör du kan få nu, såsom ordentliga överdrag, vinterhjul, hållare för GPS-enheter och drycker och så vidare. Tänk därför på din installation och vilka vagntillbehör du kan tänkas vilja ha med din modell när du köper din vagn.


Budget – Den sista faktorn att tänka på är budget, vad har du råd med? Med de olika modellerna ovan kan du hitta modeller som erbjuder mer värde om det är vad du vill, men om du verkligen vill gå all out så finns det också modeller för det också.


 

ÄR ELEKTRISKA GOLFVAGNAR VÄRT DET?

Elektriska vagnar är en stor investering men vi har upptäckt att modellerna ovan verkligen har hjälpt golfare fysiskt. Att gå från att bära en tung väska på axlar och rygg till att använda en elektrisk vagn är verkligen upplysande om hur mycket ansträngning det sparar. Den här punkten kan faktiskt också tillämpas på människor på olika sätt, inte bara på grund av att golfare vill spendera pengar till olika prisklasser, utan också att vi alla har olika fysiska förmågor och alla spelar på olika banor. Till exempel om en spelare har dålig rygg och spelar på en backig golfbana, då kommer en elektrisk vagn definitivt att vara värd varenda krona. Medan en golfare som är vältränad och frisk och spelar på en platt bana, trots att den utan tvekan också sparar fysisk ansträngning, kanske inte får ut lika mycket av en elektrisk modell.


Med det sagt tror vi att alla golfare kommer att se fördelarna med en elektrisk vagn, speciellt när du lägger till andra funktioner som GPS, Bluetooth och så vidare.


 

Andra elvagnar


Motocaddy M7 Electric Golf Trolley 

Powakaddy CT8 GPS 

MGI ZIP X1

4 978 visningar

Comments


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page