top of page

Golfhandskar - Bäst i Test 2023

Uppdaterat: 21 nov. 2023

Om du är en golfare vet du hur viktigt det är att ha ett bra grepp om din klubba. En golfhandske kan hjälpa dig att uppnå detta, men med så många alternativ på marknaden kan det vara överväldigande att försöka hitta rätt.


I det här blogginlägget kommer vi att diskutera de bästa golfhandskarna på marknaden, med hänsyn till faktorer som passform, komfort och hållbarhet. Oavsett om du är en professionell golfspelare eller precis har börjat, kommer en av dessa handskar garanterat att förbättra ditt spel. Först på vår lista är FootJoy GTXTREME. Denna premiumhandske är gjord av högkvalitativt Cabretta-läder, som erbjuder en mjuk och bekväm passform. GTXTREME har också en fukttransporterande teknologi som håller din hand torr och sval under de varma sommarrundorna.


Förutom komfort och passform är hållbarhet också en viktig faktor att tänka på när du väljer golfhandske. Titleist Players Golf Glove är gjord av premium Cabretta-läder och är designad för att tåla slitage vid regelbunden användning.

 Ett annat bra alternativ är Callaway Weather Spann Golf Glove. Denna handske är gjord av ett stretchigt och andningsbart material som ger en åtsittande och bekväm passform. Weather Spann har också en fukttransporterande teknologi som håller din hand torr och bekväm under hela omgången 

Nike Tour Classic - När du vill ha en handske som håller

Om du letar efter ett mer prisvärt alternativ är Nike Tour Classic Golf Glove ett utmärkt val. Denna handske är gjord av syntetiskt läder och har en bekväm passform. DuraFeel har också en perforerad handflata och fingrar för extra andningsförmåga.


Nike Tour Classic Golf Glove är ett utmärkt alternativ för golfare som letar efter en högkvalitativ handske till ett överkomligt pris. Denna handske är gjord av syntetiskt läder och har en bekväm passform. Tour Classic har också en perforerad handflata och fingrar för extra andningsförmåga, vilket hjälper till att hålla din hand sval och torr under de varma sommarrundorna. Dessutom är Tour Classic hållbar och designad för att motstå slitage vid regelbunden användning. Sammantaget är Nike Tour Classic Golf Glove ett pålitligt och prisvärt val för golfare på alla nivåer.

 

Sammanfattningsvis är FootJoy GTXTREME, Callaway Weather Spann och Nike Tour Classic Golf Glove är alla fantastiska alternativ som ger dig ett säkert grepp, komfort och hållbarhet på banan. Oavsett om du är en professionell golfspelare eller en helgspelare kommer en av dessa handskar garanterat att förbättra ditt spel.


 

Golfhandske Dam

Golfhandskar för kvinnor är designade för att passa kvinnliga golfares mindre och vanligtvis smalare händer. Några populära alternativ för golfhandskar för kvinnor inkluderar FootJoy Women's WeatherSof Golf Glove, Callaway Women's OptiColor Golf Glove och Nike Women's DuraFeel Golf Glove. Dessa handskar är gjorda av högkvalitativa material och har en bekväm passform, vilket gör dem idealiska för kvinnliga golfare. Dessutom finns många av dessa handskar i en mängd olika färger och stilar, så du kan välja en handske som matchar din personliga stil.


Goldhandske Vinter

Om du letar efter en golfhandske för att hålla händerna varma under vintern finns det flera alternativ att överväga. Ett alternativ är FootJoy WinterSof Golf Glove, som är designad speciellt för kallt väder. Denna handske är gjord av ett mjukt, isolerande material som håller din hand varm och bekväm på banan. WinterSof har också en fukttransporterande teknologi som hjälper till att hålla din hand torr och bekväm.


Ett annat alternativ är Callaway Weather Spann Golf Glove, som är gjord av ett stretchigt och andningsbart material som ger en åtsittande och bekväm passform. Wheater Spann har också en fukttransporterande teknologi som håller din hand torr under kalla väderrundor. I slutändan kommer den bästa vintergolfhandsken för dig att bero på dina personliga preferenser och behov.


Golfhandske med markör

Om du letar efter en golfhandske med inbyggd bollmarkör finns det flera alternativ att välja mellan. Ett populärt alternativ är FootJoy GTXTREME Glove, som har en magnetisk bollmarkör fäst på handsken. Detta gör att du enkelt kan markera din boll utan att behöva bära en separat bollmarkör. GTXTREME är tillverkad av högkvalitativt Cabretta-läder och har en fukttransporterande teknologi som håller din hand torr och bekväm.


Ett annat alternativ är Callaway Weather Spann Golf Glove, som har en avtagbar bollmarkör fäst på handsken. Detta gör att du kan använda bollmarkören efter behov och sedan enkelt fästa den tillbaka på handsken när du är klar. Weather Spann är tillverkad av ett stretchigt och andningsbart material som ger en åtsittande och bekväm passform.


Sammantaget är en golfhandske med en inbyggd bollmarkör ett bekvämt och praktiskt tillbehör för alla golfare.


Vilken hand ska man ha handsken på i golf?

I allmänhet bärs golfhandskar på den icke-dominerande handen. För högerhänta golfare betyder detta att ha en handske på sin vänstra hand, och för vänsterhänta golfare betyder det att man bär en handske på sin högra hand. Att bära en handske på din icke-dominanta hand hjälper till att förbättra ditt grepp om klubban och gör att du kan få en mer konsekvent sving. Dessutom föredrar vissa golfare att bära en handske på båda händerna för ökad komfort och stabilitet. I slutändan är valet av om man ska bära en golfhandske och på vilken hand en personlig preferens.

Hur länge ska en golfhandske hålla?

Hur ofta ska man byta golfhandske?

Vilken storlek på Golfhandske?Kan man tvätta golfhandskar?

Ja, du kan tvätta en golfhandske. Faktum är att tvätta din golfhandske kan hjälpa till att ta bort smuts, svett och andra föroreningar som kan samlas på handsken med tiden. Följ dessa steg för att tvätta en golfhandske:


  1. Ta bort all smuts eller skräp från handskens yta genom att försiktigt borsta den med en mjuk borste eller tandborste.

  2. Fyll ett handfat eller ett handfat med varmt vatten och ett milt rengöringsmedel.

  3. Sänk ner handsken i vattnet och rör om den försiktigt för att ta bort smuts eller smuts.

  4. Skölj handsken noggrant med rent vatten för att ta bort eventuella tvålrester.

  5. Krama ut överflödigt vatten från handsken och forma den till sin ursprungliga form.

  6. Låt handsken lufttorka helt innan du använder den igen.


Det är viktigt att notera att du bör undvika att använda varmt vatten, blekmedel eller starka rengöringsmedel när du tvättar din golfhandske, eftersom dessa kan skada materialet. Dessutom bör du undvika att torka din golfhandske med värme, eftersom detta kan göra att materialet krymper och blir stelt. Låt istället handsken lufttorka naturligt. Att tvätta din golfhandske regelbundet kan hjälpa till att förlänga dess livslängd och hålla den i gott skick.


Comments


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page