top of page

Golf-Träningsredskap För Hemmabruk 2023

Uppdaterat: 9 okt. 2022

När det gäller att hitta de bästa golfprodukterna behöver varje golfare lite vägledning. Vi har rankat de fem bästa "måste ha" hemma träningsprodukterna och golftillbehören för att blir en bättre golfare.


BÄSTA GOLFTRÄNINGSHJÄLPMEDEL

Den vanligaste frågan om golfträningshjälpmedel: Fungerar de? Det enkla svaret: Ja, de flesta golfare kan dra nytta av ett kvalitetsträningshjälp, men de löser inte alla problem.

 Ett hjälpmedel som har många användingsområden när du tränar på din golf. Med 3 stycken siktpinnar och en hållare kan du placera dessa i olika mönster och vinklar. Ett bra redskap för att träna sikte, bollposition, svingplan, puttning och mycket mer.

 Främjar en konsekvent slagposition för att slå längre. Hjälper dig minimera antalet tjocka och tunna träffar för att du ska pricka perfekt på din klubbas sweetspot. En ultraflexibel klubba är ett färdigt uppvärmningsverktyg, och det är ett av få träningshjälpmedel som finns som kan hjälpa alla golfare – oavsett förmåga – med sitt tempo.


Vikten i huvudet förbättrar och stärker de muskler du använder i svingen. Det slitstarka huvudet i polyuretan gör redskapet mycket tåligt och perfekt för uppvärmning innan varje runda. Får lätt plats i bagen.
 


 
Ett bra redskap för att träna din puttning och puttrörelse med. En avrundning för att placera din boll i och utsatta streck på spegeln för att se hur ditt klubbhuvud flyttar på sig. Bra redskap för dig som vill träna extra på puttning inför en rond. 

Slutsats

Att inte kunna ta sig till golfbanan eller driving rangen är helt enkelt ingen ursäkt när det kommer till att förbättra ditt golfspel. Förhoppningsvis har vi försett dig med olika och intressanta sätt att träna golf hemma, oavsett om du har fastnat där på grund av vädret, eller om du har 15 minuter över varje kväll innan du lägger dig.


Hela idén är att göra träningen rolig och lika användbar. Att svinga din klubba utan att ta någon hänsyn om hur din kropp och klubba rör sig i förhållande till din sving kommer inte att ta dig någonstans.


Effektiv träning hemma handlar inte om att spendera dina pengar på de dyraste prylarna, det handlar om att se till att alla prylar och övningar du använder har en positiv inverkan på ditt spel.

 

Andra golfträningstillbehörSuperSpeed Golf
Under de senaste åren har SuperSpeed ​​Golf Training System blivit en älskling bland PGA Tour-spelare, inklusive Phil Mickelson, som säger att hans svinghastighet ökade 6 km/h på en säsong med hjälp av träningshjälpen. Använd tre viktade klubbor med SuperSpeeds sexveckors träningsprogram och företaget garanterar minst fem procents ökning i svinghastighet.

Uppdateras...

Comments


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page