top of page

Golfkikare - Bäst I Test 2023

Uppdaterat: 21 nov. 2023

De bästa golfkikarna, avståndsmätarna och andra träningsredskap på marknaden. Vi har recensioner av allt från laseravståndsmätare till golf-GPS-system, så att du kan hitta de bästa produkterna till det bästa priset.


Vårt test:

3. Bra värde - Bushnell Tour v4


Golfkikare

Golfkikare används för att hjälpa dig att se golfbollen och ditt mål tydligare. De används också för att hjälpa dig att se flaggan eller målet tydligare.


Golf laseravståndsmätare

En laseravståndsmätare är en anordning som mäter avståndet till ett objekt genom att belysa det med en laserstråle och mäta det reflekterade ljuset. Den kan användas för att hitta avstånd vid fotbolls-, fotbolls-, tennis- och basebollspel samt golfspel.


Om man någonsin har spelat golf tidigare så är chansen stor att vi alla någon gång under våra liv har slagit bollar i skogar där det inte finns några markörer som visar hur långt bort de befinner sig från oss vid varje givet tillfälle under speltiden... och tänk dig nu att försöka att inte bara ta reda på hur långt borta dessa mål var, utan också att veta exakt var var varje mål befann sig i förhållande till båda riktningarna längs deras siktlinje, innan du ställer in ditt slag baserat på dessa koordinater!OLED Vision Pro avståndsmätareMed en räckvidd upp till 1,000m och en noggrannhet med 0.5 m är detta en av de bästa golfkikarna på marknaden. Med inkluderad slope funktion + att den är vattentät
Nikon Coolshot 20 Review.


Nikon Coolshot 20 är en kompakt och lätt avståndsmätare som är lätt att använda och ger en tydlig bild av målet. Den har en räckvidd på upp till 600 meter och en imponerande förstoring på 6x.


Nikon Coolshot 20 består av två huvuddelar: själva kroppen (som har en diameter på 44 mm) och en optisk lins som sitter ovanpå den. Denna kombination innebär att du med lätthet kan fokusera på objekt från avstånd på nära eller långt avstånd - vilket gör den perfekt för golfspelare som vill ha något enkelt men effektivt för sitt spel!
Garmin Approach Z82 Review

golfkikare bäst i test


Garmin Approach Z82 är en golfkikare som erbjuder allt-i-ett-funktioner för GPS och distansberäkning. Den är inte bara till för golfspelaren, utan kan även användas av tränare för att följa utvecklingen för sitt lag.


Approach Z82 har en högkvalitativ 3D-fullfärgsskärm som gör den lätt att läsa i svagt ljus eller när du bär glasögon. Detta gör den till en idealisk följeslagare på alla banor du spelar; oavsett om ditt spel är professionellt eller amatörmässigt kommer den här klockan att hjälpa dig att förbättra ditt spel!

  • Avstånd till framsidan, mitten och baksidan av green - Med sin inbyggda GPS-teknik spårar den här klockan avståndet både framåt (till platsen där du slår bollen) och bakåt (bort från platsen där du slår). Du kan också använda den här funktionen om det finns flera tee boxar på olika avstånd från varandra så att alla får en jämn spelplan för varje hål!

  • Avstånd till hål/faror/grön - Med hjälp av förinläst data som lagras i minnesbanker inuti den här enheten kan användare som inte har någon tidigare kunskap om golfterminologi som "tees" eller "fairways" före köpet enkelt navigera genom menyer utan att ha något annat som distraherar dem från att fokusera enbart på att slå bollar korrekt in i hålen närmast den främre kanten snarare än den mellersta delen."Bushnell Tour v4 Shift Edition Review.


Bushnell Tour v4 Shift Edition är en fantastisk golfmätare med många funktioner. Den är också mycket populär bland golfspelare, som älskar dess höga förstoring och noggrannhet.


Men vad innebär det att vara en "shift edition"?

Låt oss ta en titt på fördelarna och nackdelarna med den här modellen:

  • Bra vattentätningssystem som förhindrar imma när du använder den i regn eller snö (eller till och med i mulet väder). Detta innebär att du kan använda din kikare under regniga dagar utan att oroa dig för att den ska bli blöt!

  • En stor förstoring på 10x42 gör detta till ett av de mest kraftfulla kikarna på vår lista - och ett som rekommenderas varmt av våra testare!

Bushnell Tour V4-avståndsmätaren är en kompakt, lätt och hållbar enhet som har funnits i många år. Det är den enda avståndsmätaren på den här listan som har PinSeeker-teknik och JOLT-teknik, vilket gör den mycket exakt när du behöver den som mest. I kombination med dess stora displayskärm kan användarna enkelt se sitt målavstånd samt hur långt bort de är från bollen.


Bushnell Tour V4 erbjuder också flera funktioner för spelare som letar efter något mer än bara grundläggande yardageavläsningar: Den kan registrera upp till 300 skott per batteriladdning innan den behöver laddas på nytt (vilket tar cirka 30 minuter), har en justerbar parallaxinställning så att användarna kan hålla reda på både mål på nära avstånd, som träd, och mål som ser utåt, som kullar; det finns till och med en vinkelkalkylator om du vill räkna ut hur långt bort något är baserat på dess höjd över marknivå!

De bästa golfavståndsmätarna för pengarna 2022.

Om du vill köpa en bra golfmätare är de bästa i allmänhet de som har funnits ett tag och som har visat sig vara effektiva på fältet. Därför rekommenderar vi Bushnell Tour V4 Shift Edition som ditt bästa val. Den har alla funktioner som de flesta vill ha i en prisvärd golfmätare: en enastående optisk sökare med ett stort förstoringsförhållande, kompakt design och lång batteritid (upp till 300 timmar).


Bushnell Tour V4 Shift Edition har också några ganska imponerande specifikationer i förhållande till sin prisklass - till exempel den imponerande bildkvaliteten, den vattentäta konstruktionen och tekniken för automatisk avståndstagning som gör att du kan använda den på fairways eller roughs utan att behöva byta läge eller inställningar manuellt som andra modeller gör. Den enda nackdelen? Den levereras inte med några tillbehör som många andra produkter gör idag så du behöver extra saker som batterier eller fodral om din förlorar sig någonstans längs din favoritbana.


Fokuseringssystemet är mycket snabbt och smidigt, vilket gör det lätt att snabbt komma i position utan att tveka eller jaga runt efter något annat som på vissa andra modeller som hade problem med att låsa på mål ibland när jag använde dem på banor där det fanns träd inom siktlinjeavstånd från varandra (som på Augusta National).


De kommer också med både standardförstoringsstyrkor plus "high power"-läge som ger användarna mer än tillräckligt med förstoringsstyrka som behövs för fågelskådning, t.ex. för att titta på fågelbon på långt håll; men om du planerar att spela golf så förvänta dig inte så mycket annat än att vänja dig vid att titta genom dessa saker eftersom de inte är utformade specifikt för att spela golf som andra modeller kan vara - bara de som vill ha bättre bilder samtidigt som de kan...


Att ta med sig:

Jag hoppas att du finner denna recension av golfkikare och avståndsmätare användbar och att den kommer att vara till hjälp när du fattar ditt beslut om den bästa golf avståndsmätaren eller kikaren att köpa för dina behov. Lycka till med ditt val och må det hjälpa dig att få ett bra spel idag!
Slutsats

Jag hoppas att du tycker att denna recension av golfkikare och avståndsmätare är användbar och att den kan vara till hjälp när du ska fatta beslut om vilken golfkikare eller avståndsmätare som är bäst för dina behov. Lycka till med ditt val och må det hjälpa dig att få ett bra spel idag!

Comments


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page