top of page

Golfklocka - Bäst I Test 2023

Uppdaterat: 13 okt. 2022

Golf är ett spel med stor tradition och har varit ett populärt tidsfördriv sedan tidernas begynnelse. Det är också en av de mest konkurrenskraftiga sporterna när det gäller utrustning, vilket innebär att det finns många alternativ att välja mellan. Därför kan det vara svårt att hitta den bästa golfklockan som finns på marknaden idag; vi har dock gjort vårt bästa för att sammanställa den här listan genom att ta hänsyn till aspekter som prisnivå och kvalitetskonstruktion.Garmin Approach S40 | Bäst i test 2022

Garmin Approach S40 är en av de bästa golfklockorna på marknaden, och det har den varit i flera år nu. Det handlar inte bara om dess GPS-funktioner utan även om dess distansmätare. Om du vill spela mer golf utan att behöva spendera timmar med att spåra dina slag eller oroa dig för hur långt bort från fairway du är, då är den här klockan perfekt för dig!

Batteritiden är också utmärkt - du kan gå hela dagen utan att ladda den alls! Displayen är tillräckligt stor så att även om det finns lite bländning när du spelar utomhus (eller inomhus), gör det ingen större skillnad ändå eftersom båda siffrorna förblir tydliga under alla väderförhållanden oavsett hur dåliga de blir utomhus såväl som inomhus under vintermånaderna när temperaturen sjunker under noll grader.
Bushnell Phantom | Bra värde

  • Pris cirka 3000kr

  • Avståndsmätning: Ja

  • GPS: Ja

  • Spårhantering: Ja

  • Analys av svängar: Ja

Utformning av handhållna instrument: Utmärkt kvalitet, robust och lättläst. Displayen är ljus och tydlig med hög kontrast. Den har också en bakgrundsbelysningsfunktion så att du kan se skärmen även i mörka förhållanden (bra för nattgolf!). Ett annat plus är att den är vattentät upp till 30 meter under vatten vilket gör den perfekt för vattenskidåkning eller annan vattensport där synligheten är viktig! Den pulsmätare som är inbyggd i den här klockan gör att användarna kan spåra sin puls medan de spelar golf eller tränar på gymmet - denna funktion kan hjälpa dem att förbättra sin kondition så att de känner sig bättre överlag när de idrottar!

Garmin Approach Z82 | Högkvalitativ allt-i-ett-lösning

Garmin Approach Z82 är en golfkikare som erbjuder allt-i-ett-funktioner för GPS och distansberäkning. Den är inte bara till för golfspelaren, utan kan även användas av tränare för att följa utvecklingen för sitt lag.


Approach Z82 har en högkvalitativ 3D-fullfärgsskärm som gör den lätt att läsa i svagt ljus eller när du bär glasögon. Detta gör den till en idealisk följeslagare på alla banor du spelar; oavsett om ditt spel är professionellt eller amatörmässigt kommer den här klockan att hjälpa dig att förbättra ditt spel!

  • Avstånd till framsidan, mitten och baksidan av green - Med sin inbyggda GPS-teknik spårar den här klockan avståndet både framåt (till platsen där du slår bollen) och bakåt (bort från platsen där du slår). Du kan också använda den här funktionen om det finns flera tee boxar på olika avstånd från varandra så att alla får en jämn spelplan för varje hål!

  • Avstånd till hål/faror/grön - Med hjälp av förinläst data som lagras i minnesbanker inuti den här enheten kan användare som inte har någon tidigare kunskap om golfterminologi som "tees" eller "fairways" före köpet enkelt navigera genom menyer utan att ha något annat som distraherar dem från att fokusera enbart på att slå bollar korrekt in i hålen närmast den främre kanten snarare än den mellersta delen."


SkyCaddie LX3 | Enhet i toppklass

SkyCaddie LX3 är en GPS-golfklocka med högkvalitativ display. Den kan mäta avståndet till greenens framsida, baksida och mitt. Den har också en funktion för automatisk banjustering som gör att du kan få exakta avstånd på varje hål.


SkyCaddie LX3 har många ytterligare funktioner som t.ex. mätning av avstånd från faror, tee boxar och pins etc., vilket gör den till en av de bästa klockorna i sin prisklass.

Shot Scope V3 | Handhållen design

Shot Scope V3 är en handhållen enhet som gör att du kan se golfbollens bana när den rör sig i luften. Den är lätt att använda, med ett intuitivt kontrollsystem som gör det enkelt att justera för vindhastighet och vindriktning.


Shot Scope har en inbyggd laseravståndsmätare så att du kan mäta avstånden exakt utan att behöva bära runt på en annan pryl eller smartphone-app (även om vi rekommenderar att du använder en av dessa ändå). Du kan också se hur långt från målet ditt skott faktiskt var genom att kolla in den här funktionen på Shot Scopes webbplats: https://www.shotscopegolfclubs/lasershot/.


Batteriet räcker upp till fyra golfrundor innan det behöver bytas ut; men om du vill ha mer noggrannhet av denna enhet än bara fyra skott rekommenderar vi att du köper extra batterier när du köper denna produkt!


Den här granskningen täcker de (fem) bästa golfklockorna.

Om du vill hitta den bästa golfklockan i testet är den här ett utmärkt val. Den har GPS, skottspårning och avståndsmätning. Batteritiden på upp till 18 timmar kan användas för att spela din favoritsport under en långhelg eller till och med en hel vecka på stranden!


Den här modellen har också en stor skärm som gör det enkelt att läsa information utan att ta av handsken eller ha problem med solbländning när du spelar ute i solen. Du kommer också att älska dess pekskärmspanel så att du kan göra ändringar snabbt utan att behöva trycka på knappar eller svepa någon annanstans på kroppen (som vissa andra modeller). Och sist men inte minst: Armband medföljer varje köp som ser till att denna produkt är säker under användning så att inga olyckor händer när du bär dem!


Slutsats

En rad funktioner, från GPS till magnetkompass och avståndsmätning, gör Garmin Approach S40 till en av de mest prisvärda golfklockorna på marknaden. Den har en bra batteritid och en lättläst skärm som visar all viktig information på ett intuitivt sätt. Den höga noggrannheten i kombination med den robusta konstruktionen gör den idealisk för alla golfspelare som vill att deras spel ska förbättras med tiden.

Comments


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page