top of page

Golfklubbor Dam - Bäst I Test 2023

Uppdaterat: 21 nov. 2023

Som vi alla vet är det inte lätt att bemästra sporten golf, därför är det viktigt för dig som precis har börjat att få de bästa, förlåtande och billigaste golfklubborna som möjligt, golfklubbor som ger alla möjligheter att förbättra och njuta av upplevelsen.

 
 

Golfset för nybörjare eller kvinnor som är på väg att sänka sina handikapp inkluderar vanligtvis klubbor som är tillverkade med ett lätt grafitskaft, stora huvuden, låg och djup viktning för att göra ditt golfspel lätt och så njutbart som möjligt.

Bästa Golfset Dam

 Golfset som är utformat för golfare som spelar ofta och för nybörjaren som vill satsa på att förbättra sitt spel. Innehåller driver, fairwaywood, utility-klubba, järnklubbor, pitching wedge, sandwedge, putter och vagnbag.
 Ett komplett golfset med grafitskaft för damer. Perfekt för dig som precis ska komma igång med ditt golfspelande och behöver ett bra startset.


 Wilson 1200 TPX Golf där det ingår 9 klubbor. Golfsettet har utformats speciellt för att förbättra bollträffen, noggrannheten och avstånd som är perfekt till nybörjare med långsammare svingar.
 Wilsons premium-set för dig som vill komma igång men samtidigt inte vill behöva byta klubbor när du kommit igång på allvar.


Ett grymt set där helt klart får mycket för pengarna.


plus att bagen har gott om förvaring och fickor ger rymlig förvaring för allt du någonsin skulle behöva bära runt för 18 hål.

 

Vad ska man ha för golfklubbor som nybörjare?

Som nybörjare måste du fylla din väska från grunden. Det enklaste sättet är att skaffa en komplett uppsättning. Detta sparar dig besväret med att individuellt köpa varje enskild klubba som behövs, vilket kan bli väldigt dyrt.

Vilka klubbor ska jag ha?

Vad är det för skillnad på dam och herrklubbor?

Vad kostar ett bra golfset?

Vilka klubbor finns i golfset för kvinnor?Vad ska jag ta hänsyn till när jag väljer ett dam golfset?

Om du vill skaffa en hel uppsättning klubbor så finns det några avgörande faktorer att vara medveten om innan du köper. Vi har gett några råd nedan.


Ha koll på vad som medföljer - Det fantastiska med golf är om du vill köpa enstaka golfklubbor för din bag, kan du det. Men du kan också köpa hela set på en gång. När du gör det senare alternativet är det värt att kolla vilka klubbor som ingår i setet för att se till att du har alla baser täckta, och det är också värt att få en bag med setet också.


Kvalitet – Ett vanligt problem för hela uppsättningar kan vara kvalitet. Till skillnad från modellerna vi valde ovan kan många vara dåligt tillverkade och ha problem med huvudet, skaftet eller greppet, eller till och med alla tre. Därför är det definitivt värt att välja märken som är väl respekterade inom golf eftersom produkterna kommer att ha tillverkats på rätt sätt och skulle ha designats för att fungera korrekt. Exempelvis varumärken som Wilson, Callaway och TaylorMade.


Förlåtelse - Chansen är stor att om du vill ha en hel uppsättning klubbor som de ovan är du förmodligen nybörjare eller junior och den stora faktorn att överväga här är därför förlåtelse. Det vanligaste problemet för nybörjar- och juniorspelare är missträffade slag som begränsar avståndet och hindrar precisionen. Nybörjar- och juniorgolfklubbor är designade för att ha större huvuden och sweet spots, och därför mer förlåtelse för att hjälpa spelare att fortfarande få stabil kontakt med golfbollen.


Budget – Uppenbarligen finns det olika set i olika prisklasser så det är värt att fundera på om du vill spendera mer eller mindre här. Plus ta hänsyn till hur länge du tänker spela med just dessa klubbor.2 928 visningar

Commentaires


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page