top of page

Resefodral Golf - Bäst I Test 2023

Uppdaterat: 21 nov. 2023

Bästa resefodralet till golfresan. Oavsett om du ska till St Andrews eller Mallorca och spela golf är det en bra idé att packa ner sin bag i ett resefodral. Vi har hittat de bästa och billigaste resefodralen på marknaden just nu.Golfresfodral ska hålla dina golfklubbor säkra när du reser. De måste erbjuda det skyddet, annars gör de inte sitt jobb.


Dessutom måste golfresväskor vara gjorda av slitstarkt material. Om fodralet lätt skadas, har dina golfklubbor inga större chanser under transporten.


Och eftersom du använder det när du reser måste golfresväskorna vara mobila. Du kan inte släpa runt på en tung åkpåse när du är på väg. Därför bör de bästa golfresväskorna ha hjul för utmärkt manövrerbarhet.Billigt resefodral golfRes enkelt och bekvämt. Resefodralet är tillverkat av vattentät nylon och är vadderad runt om för att skydda dina golfklubbor under resan. Hård PE-stomme för mer stabilitet, in-line skate-hjul för mjukare rullning, bomullsvadderad axelrem för komfortabel bärning. Utrustad med en extra ficka för förvaring av skor.
gott om utrymme och specialfickor som är idealiska för långa resor. Rikligt med vaddering och en lättviktskonstruktion gör att det här resefodralet skyddar dina golfklubbor och är lätt att transportera.
Smart och mycket tålig reseskydd för golfbagen som går att fälla ihop till en portabel rullväska. I uppfällt läge mäter skyddet 132 x 33 x 37 cm, gott om plats för golfprylarna med andra ord.


Skyddar innehållet genom att det är förstärkt i höjd med klubbhuvudena. Den är lättransporterad två hjul baktill, handtag i neopren och remmar.Ett enkelt resefodral med bärsele utan hjul.


Ett resefodral i högsta kvalité till ett fantastiskt pris från GolfGear. 

ÖVERVÄG ATT KÖPA EN STELARM/BACKBONE

Oavsett om du köper en golfresväska med hårda skal eller mjuka sidor, kan en styv arm lägga till ytterligare ett lager av skydd till dina golfklubbor. En styv arm är vanligtvis en justerbar metallstav med en plastskiva i toppen som sträcker sig längre än föraren eller längsta golfklubban. Spöet placeras i en golfbag för att absorbera träffen om väskan kastas runt och förhindra att klubborna träffas direkt. Läs mer..


VILKA EGENSKAPER SKA EN RESEVÄSKA HA?

Styrka och hållbarhet är din utgångspunkt. Ett bra resefodral måste vara stark och tålig för att stå ut med det allmänna slitaget av resor. Detta innebär att den är gjord av starka, rivtåliga tyger och har även vissa funktioner för att skydda klubborna på insidan av väskan, som kompressionsremmar på insidan och utsidan, tillsammans med skumvaddering runt toppen av väskan. Hjulen ska också vara starka och röra sig ordentligt.


ÄR VIKT VIKTIGT FÖR EN RESEVÄSKA?

Med tanke på att du kommer att bära med dig dina golfklubbor är vikten väldigt viktig, speciellt om en modell bara har två hjul. Här måste en fin balans göras mellan lätthet och styrka eftersom du inte vill kompromissa med heller.


Bra modeller är väldigt lätta att flytta runt vilket innebär att man har hjul som glider bra och kan ändra riktning ordentligt. Det finns flera utmärkta modeller ovan med mer än två hjul och dessa är vanligtvis de bästa i denna faktor, men vissa tvåhjuliga alternativ rör sig också bra, som Travel Cover Pro.


DE BÄSTA GOLFRESEBAGARNA 2022 – FAQ

Behöver jag ett resefodral för mina golfklubbor?

Ja. Om du planerar att flyga med dina klubbor rekommenderar vi att du investerar i en golfresväska. Du vill inte sitta på ditt flyg och oroa dig för säkerheten för dina golfklubbor.

Fungerar golfresväskor med mjuka sidor?

Hur nödvändiga är hjul?

Kommer varje golfbag att få plats i varje resväska?

Varför kan jag inte hitta många resväskor med hårda skal längre?

Hur mycket kostar det att ta med dina golfklubbor på ett plan?

Kan du ta golfbollar på ett plan?

Försäkrar flygbolag golfklubbor?


Hur man packar golfklubbor utan fodral

Detta är inte på något sätt vackert, men det är effektivt. Om du inte vill köpa ett fodral är det bästa sättet:


  1. Kläm på ditt regnskydd och dra upp blixtlåset så att det hänger löst. Det är lättare att göra det sista steget om du sätter på locket nu.

  2. Skruva av huvudet på din driver från skaftet och lägg in skaftet i påsen med klubborna. Om din driver inte skruvar loss, gå till nästa steg.

  3. Lägg dina träklubbor och hybrider upp och ner i väskan. Var noga med att sätta några gamla strumpor på huvudena för att förhindra repor.

  4. Slå ihop skaften som sticker ut på toppen och lägg ditt paraply i påsen för att fungera som en skena för mer stöd.

  5. Vänd in dina järn så att tårna alla är vända mot din skogs skaft och slå ihop dem alla och linda en handduk (eller två) runt hela setet.

  6. När handdukarna är ordentligt lindade runt klubbhuvudena, dra upp klubbskyddet.

  7. Lägg förarhuvudet och skiftnyckeln i en jacka och placera den i en säker ficka.

  8. Använd cellofanfolie och maskeringstejp för att slå in allt för en budgetversion av flygplatstjänsten


Vad ska jag köpa för resebag?

De flesta tillverkare erbjuder väskor som skräddarsys för en rad golfare. När du väl har matchat dina behov till en högkvalitativ väska med mjukt skydd, kan det vara bäst att utvärdera priset på varje bästa golfreseväska som fångar ditt öga. Det kan finnas enorma kostnadsbesparingar tillgängliga i en modell jämfört med en annan. Kom ihåg att din mjuka väska troligen kommer att finnas kvar under många säsonger och bör vara något som kan anpassas till ditt spel vart den än är på väg. Det är därför du måste se till att du väljer den bästa väskan för dina behov. De kommer att erbjuda extra utrymme, mjukt skydd, interna kompressionsremmar och är gjorda av hållbart material för bättre säkra golfklubbor.


Vissa spelare föredrar att stanna hos ett eller annat märke när de väljer vagnväskor och kan välja sina väskor för vagnar för att matcha deras nya förare eller strykjärn. Även om det inte är något fel med det tillvägagångssättet, kan man ofta hitta en väska hos företag som inte tillverkar golfklubbor. Anpassade alternativ finns också tillgängliga som kan hjälpa till att göra din väska verkligen din med tillägg av huvudskydd eller mjuka resväskor. Anpassade alternativ finns för att tillfredsställa golfspelares behov och för att hålla klubbhuvudena och golfklubborna säkra. Slutliga tankar är att de flesta av de bästa resväskorna har ett hårt skal, vinylbas, line skate-hjul, extra stoppning, förvaringsfördelar och liknar en täckväska. En sak du inte vill glömma är innan du reser för att kontrollera flygbolagens regler. Tänk på att vissa modeller med extra förvaring inte passar i en hyrbil.


Som alltid, tack så mycket för läsningen hoppas att detta kommer att hjälpa dig att välja de bästa golfväskorna och se till att kolla in våra andra recensioner och guider för att hjälpa dig att fylla din helt nya väska!

1 813 visningar

コメント


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page