top of page

Vattentät Golfbag - Bäst i Test 2023

Uppdaterat: 21 nov. 2023

Att spela golf i blött väder är tillräckligt utmanande utan att behöva ta itu med blöta grepp och fuktiga handskar. Vattentäta golfbagar kan verkligen hjälpa dig att klara de tuffa förhållanden bättre och det finns några bra alternativ på marknaden just nu, både bärbagar och tourbagar/vagnbagar.


Du kanske redan har tagit en titt på vår guide till de bästa och billigaste golfbagarna, men nedan fokuserar vi på de bästa vattentäta golfbagarna och tittade på en rad alternativ för att passa olika golfkrav. Att hitta rätt golfbag kan hjälpa dig att göra skillnad när det gäller att organisera och planera ditt spel. Om din utrustning är väl skyddad och effektivt lagrad kan du fokusera på det som verkligen betyder något – att spela bra golf.Oavsett om du bär eller använder en vagn, eller bil, hjälper en vattentät golfbag dig att få ut det mesta av ditt spel. Bär- eller vagnbagar, av de bästa modellerna kommer att vara tillverkade av vattentätt tyg, har förseglade sömmar och dragkedjor samt kommer med en snyggt passande, lättmonterad regnhuva. Vattentäta bärbagar ska fortfarande vara lätta och bekväma att bära, medan vattentäta vagnbagar ska vara robusta och stabila, och ger enkel åtkomst till alla fickor.

vattentät golfbag bäst i test

Vilka är då de bästa vattentäta golfbagarna? Vi har granskat och testat dem och har valt ut våra favoriter nedan. Alternativt, ta en titt på våra andra golfbag-guider också - som de bästa Billigaste golfbagarna eller de bästa Resefodralen till Golfresan
Bästa vattentäta golfbagarna 2023


Vattentäta Bärbagar

 
titleist vattentätbagDen bästa övergripande vattentäta golfväskan på marknaden är Titleist Players 4 StaDry. Om du är en seriös golfspelare som vill skydda dina klubbor och utrustning, oavsett väderförhållanden, finns det ingen bättre golfbag där ute. Även om Titleist-produkter tenderar att tilltala den bättre spelaren, är en Titleist-väska något som alla golfare kan uppskatta.


 

TaylorMade Flextech Lite Bärbag - Bästa Lättviktsbagen
Detta en den bästa lättviktsbag som är regntålig. Toppavdelaren en extra djup brunn för dina längre klubbor och är förstärkt med ett robust material som vi bara kan anta är någon sorts vävd nylon.

 

Wilson Staff Exo Dry Stand Bag - Står Mot Allt Väder

vattentät bagEn allvädersgolfbag laddad med innovativa funktioner. 5 delade klubbsektioner, en halkfri bas, 3D-skum vadderade remmar, en DryTech värdeföremålsficka, stor plaggficka, tillbehörsficka, vattenflaskhylsa och stor bollficka organiserar och skyddar din utrustning under alla förhållanden medan ett helt integrerat stativ håller allt nära till hands.


 

TaylorMade Flextech Driver22 - Vår vinnare om inte pengar funnits...

Taylormade vattentät bärbagDenna TaylorMade Flextech Waterproof från 2022 i 'Driver' säsongens färger är toppmodellen inom de vattentäta bärbagrna. Fullpackad med användbara detaljer. En vacker, modern design och utmärkt vattentätt material.

 

INESIS BÄRBAG MED STATIV GOLF WATERPROOF - Valuta För Pengarna
Den här golfbagen är sydd i ett vattentätt tyg, så att du kan spela i alla väderförhållanden utan att behöva dra ett regnöverdrag över bagen.


Denna vattentäta bag från Inesis är elegant och packad med användbara funktioner. Den ger otrolig valuta för pengarna och är också tillgänglig för en bråkdel av det pris du kan betala för en liknande produkt tillverkad av ett mer välkänt varumärke. Kommer med 14 individuella avdelare för dina klubbor. Det betyder att det är bra för spelare som gillar att hålla sig organiserade.


Det tar heller ingen tid att justera de stödjande remmarna till önskad längd och de kommer att sitta stadigt på plats när du går runt banan. När du sätter ihop allt den här väskan har att erbjuda, tror vi att den är där med de allra bästa vattentäta golfbagarna på marknaden, med dess prestanda under extrema förhållanden som sticker ut.


 

Vattentäta Vagnbagar


Motocaddy som är kända för sina eldrivna och självgående golfvagnar har även förstklassiga bagar, bagarna och vagnarna är självklart kompatibla med varandra med det så kallade EASILOCK-systemet.


Just denna bag kommer hålla allt i bagen torrt. Bagen har ett slitstarkt 2000 mm vattentätt tyg, värmesvetsade sömmar och nylonöverdragna blixtlås.
 
Vattentät vagnbag


  

 


ÄR DET VÄRT ATT SKAFFA EN VATTENTÄT GOLFBAG?

Definitivt! Eftersom vädret är så pass oförutsägbart, speciellt i Sverige, är det viktigt att du vet att din utrustning kommer att skyddas från ett plötsligt skyfall. Om dina grepp och klubbor blir blöta är det nästan omöjligt att hålla dem när du är ute och spelar.

BÖR JAG ANVÄNDA EN BÄRBAG ELLER EN VAGNBAG?

VAD GÖR EN GOLFBAG VATTENTÄT?


Vad du ska göra om det börjar regna när du spelar golf?

När du är ute på banan och regnet kommer, försök att täcka klubborna med något slags regnskydd. Se till att alla dragkedjor och fickor på din golfbag också är stängda; det vattentäta tyget hjälper till att skydda allt du har i väskan.


Den viktigaste delen av att förbereda dig i en regnstorm är att se till att dina grepp förblir torra. Golfgrepp kan inte bli blöta, annars kommer du att tappa kontrollen över golfklubban. En vattentät golfbag hjälper verkligen till med detta.


Slutsats

Förhoppningsvis känner du dig nu lite mer kunnig när det kommer till vattentäta golfbagar. Personligen, när denna teknik kom ut, visste jag att jag var tvungen att byta. Jag kommer aldrig att köpa en annan icke-vattentät golfbag igen, speceillt eftersom vi bor i Sverige. Med alla fantastiska val där ute framstår Titleist StaDry som det bästa övergripande alternativet på marknaden. Med imponerande teknik, snyggt utessende och otrolig livslängd kommer du inte att hitta en bättre vattentät golfbag på marknaden.


4 424 visningar

Comments


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page