top of page

Garmin golfklocka - Bäst I Test 2023

Uppdaterat: 21 nov. 2023

Garmin är ett välkänt varumärke när det kommer till träning och spårning av utomhusaktiviteter, och deras golfklockor är inget undantag. Med en rad funktioner och prisklasser finns det en Garmin golfklocka för alla golfspelares behov vare sig man är man, dam, junior eller senior. Här är de tre bästa Garmin golfklockorna som finns:


En bra golfklocka kan hjälpa dig att förbättra ditt spel. Garmin är ett välkänt varumärke inom träningsvärlden och spårning av utomhusaktiviteter, och deras sortiment av golfklockor erbjuder en rad funktioner och prisklasser för att passa alla golfspelares behov. I det här blogginlägget tar vi en titt på de fem bästa Garmin golfklockorna som finns tillgängliga, så att du kan hitta den perfekta för ditt spel. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller nybörjare, kommer dessa klockor att hjälpa dig att spåra dina framsteg, förbättra din prestation och ha roligare på banan.


 


S60 är ett steg ned från S62 när det gäller funktioner, men den erbjuder fortfarande många fantastiska alternativ för golfare. Den har en stor färgskärm med hög upplösning och är förinstallerad med mer än 40 000 golfbanor. Den har också en inbyggd GPS och 3D-kartläggning, samt funktioner som Green View och faror.


 
 G80 är en handhållen golf GPS-enhet, snarare än en klocka, men det är värt att ta med på den här listan på grund av dess avancerade funktioner och noggrannhet. Den har en stor färgskärm med hög upplösning och är förinstallerad med mer än 41 000 golfbanor. Den har också funktioner som 3D-kartläggning och skottspårning, samt möjligheten att mäta klubbhuvudets hastighet och startvinkel.


 Detta är den förstklassiga golfklockan från Garmin, med en förstklassig design och en mängd avancerade funktioner. S62 har en högupplöst pekskärm i fullfärg, och den är förladdad med mer än 41 000 golfbanor från hela världen. Den har också en inbyggd GPS och 3D-kartläggning, samt avancerade funktioner som virtuell caddie och CourseView-kartor i fullfärg.


 


Tillförlitlig sensor i lättviktsmaterial fäster du enkelt i klubbans grepp. Sensorn registrerar sedan automatiskt varje slag med alla klubbor, även dina puttar och chippar. Granska ditt spel med detaljerade analyser och grafik, även för slag som samlats in via appen Garmin Golf.

 

Sammantaget erbjuder dessa fem Garmin golfklockor en rad funktioner och prisklasser för att passa alla golfspelares behov. Oavsett om du letar efter ett premiumalternativ med alla klockor och visselpipor, eller ett mer budgetvänligt alternativ med de väsentliga funktionerna, så finns det en Garmin golfklocka för dig.Bästa garmin klockan

Garmin golfklocka Dam

Golfklocka dam bäst i test

3 870 visningar

Comments


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page