top of page

Stor Present & Julklappsguide till Golfälskaren

Uppdaterat: 21 nov. 2023

Letar du efter den perfekta presenten till golfaren i ditt liv? Kolla inte vidare! Vår julklappsguide för golfare har dig täckt. Från golfklubbor och bollar till skor, kläder och accessoarer, vi har sammanställt en lista med bra presentidéer för golfare på alla nivåer. Oavsett om du letar efter en nybörjare eller ett erfaret proffs så har vi något för alla. Så ta en titt och hitta den perfekta presenten till golfaren i ditt liv.


Vi känner alla någon som är helt besatt av golf. Oavsett om det är den senaste turneringen eller proffsgolfaren som precis slog en Hole-in-one, så kan de fortsätta med sporten i timmar.


Så när det är dags att hitta den perfekta presenten till dem till jul, deras födelsedag eller ett annat speciellt tillfälle, så vet du att du inte kan gå fel med en fantastisk golfpresent.


För att ge dem en riktigt bra golfpresent kan du gå två vägar. En idé är att välja ut en riktigt användbar produkt som hjälper till att förbättra deras spel. Det andra alternativet är att ge dem en unik golfpresent – ​​det kan betyda att den är personlig, har ett sentimentalt budskap eller är mer av en presentupplevelse.


Oavsett om du letar efter mormor som inte kan slås när hon spelar en omgång av 18, behöver en present till din chef som alltid tar med kunder ut för att spela några hål eller vill hitta en cool present till en tonåring som är precis börjat och lära sig grunderna, vår sammanställning av de bästa golfgåvorna har något för alla, oavsett ålder eller skicklighetsnivå. Och om du är här för att du försöker hitta din pappa som har allt något han verkligen kommer att älska, oroa dig inte, han kommer att betrakta någon av dessa gåvor som en Hole-in-one.


Här är några idéer på julklappar till golfare:

 1. Golfklubbor: varje golfspelare kan alltid använda en ny uppsättning klubbor, oavsett om det är deras första uppsättning eller en uppgradering till deras nuvarande klubbor. Leta efter klubbor som är väl granskade och anpassade till golfarens skicklighetsnivå.

 2. Golfbollar: varje golfare behöver golfbollar, och en ny uppsättning bollar är en fantastisk present. Leta efter bollar som är designade för golfarens skicklighetsnivå och spelstil.

 3. Golfskor: ett par bra golfskor kan göra stor skillnad på banan. Leta efter skor som är bekväma, stödjande och vattentäta.

 4. Golfbag: en golfbag är en viktig utrustning för alla golfare. Leta efter en väska som är slitstark, lätt och har gott om fickor för förvaring av klubbor, bollar och annan utrustning.

 5. Golfhandskar: en bra golfhandske kan förbättra en golfspelares grepp och kontroll, och kan även skydda händerna från blåsor och andra skador. Leta efter handskar som är gjorda av högkvalitativa material och som sitter bra.

 6. Golfkläder: golfare kan alltid använda nya kläder för banan, oavsett om det är en pikétröja, en jacka eller ett par byxor. Leta efter kläder som är snygga och bekväma och som passar golfarens personliga stil.

 7. Golftillbehör: det finns många användbara tillbehör som kan förbättra en golfspelares spel, som avståndsmätare, GPS-enheter och träningshjälpmedel. Leta efter tillbehör som är väl granskade och som golfaren inte redan har.

 8. Golfböcker eller tidningar: för golfaren som älskar att läsa kan en bok eller tidning om golf vara en bra present. Leta efter böcker eller tidskrifter som är pedagogiska och informativa och som täcker ämnen som golfaren är intresserad av.

 9. Golflektioner: för golfaren som vill förbättra sitt spel kan golflektioner eller clinics vara en fantastisk gåva. Leta efter instruktörer eller kliniker som är väl ansedda och har ett gott rykte.

 10. Golfupplevelser: för golfaren som älskar att resa kan en golfupplevelse vara en bra present. Leta efter golfbanor eller resorter som är välrenommerade och har ett rykte om sig att vara utmärkta. Detta kan vara en weekendresa till en närliggande bana eller en resa till en berömd bana i en annan del av världen.

 

TRE BÄSTA PRESENTERNA FÖR UNDER 500kr

Vi har gjort det tunga lyftet och sammanställt en lista över de hetaste klubborna, kläderna, utrustningen och tillbehören för att se till att din present blir avundas av vännerna på golfbanan.


Puttingmatta
Golf Chipping Net with target
PUTTING SET 

TRE GÅVOR TILL DEN TÄVLINGSINRIKTADE

Tycker pappa om att berätta om hur hårt han har förberett sig för att försöka vinna en turnering, eller till och med sin veckomatch? Varför inte hjälpa honom att lyfta ännu en trofé denna fars dag! Vi har hittat det bästa inom golfteknik, utrustning och utrustning för att hjälpa honom att spela och se hans bästa ut. Om pappa har ögonen på ett pris den här golfsäsongen så kan vi hjälpa till med det.


Alignment Ball


 

TVÅ GÅVOR TILL GOLFTOKIGA PAPPAN

Om pappa är trött på att få slipsar och strumpor – även om det inte är något fel på slipsar eller strumpor för en pappa som har en praktfull prakt! – då goda nyheter. VI har hittat några roliga golfpresenter att ge bort.


Toalettspel golf


BBQ Golf Grillredskap
 

TRE UNIKA GÅVOR (TILL DEN SOM HAR ALLT)

Att ge bort gåvor på fars dag borde vara lätt för den golfälskande pappan där ute, men hur är det med pappan som verkar ha absolut allt? Ta en titt på vad vi har dragit ihop som kan vara utanför boxen, men ändå uppskattat, denna fars dag. Från spel och utrustning, vi är säkra på att det finns något du inte har tänkt på än – och förhoppningsvis inte heller pappa!


Golf Trivia Frågespel

Naken Golfpegg

Golfmugg


 

Oavsett om pappa eller vem du nu köper till har en långvarig golfkarriär, någon som nyss börjat spela golf, eller om han bara vill börja spela spelet, så har vi dig täckt! Om du har koll på den senaste tekniken, det bästa modet eller en ny klubb som äntligen hjälper dig att få några meter eller tappa fler puttar, då kommer du inte att missa något.Roliga golfpresenter

Roliga golf accessoarer

golf present till honom

fars dag present golf

julklapp till pappa golf

smarta golfprylar

personliga golf presenter

Bästa golf julklapp

Julklapp till golfälskare


 • Spelainomhusgolf

 • Rangepeg med skåra.

 • Golfklocka.

 • Golfkeps.

 • Träningstillbehör.

 • Puttmatta

 • Avståndsmätare.

 • Golfbollar.

1 560 visningar

Comments


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page