top of page

Golfklubbar Stockholm - Billigaste medlemskap - med Karta

Uppdaterat: 21 juli 2023

Om du letar efter en billig och prisvärd golfklubb i Stockholm finns det flera alternativ tillgängliga för dig. En billig golfklubb kan erbjuda en bra golfupplevelse till ett lägre pris än andra klubbar i området. Du kan hitta golfklubbar med 9-hålsbanor eller mindre på billigare priser än de med 18-hålsbanor. Det är också vanligt att billigare klubbar har enklare faciliteter såsom en mindre klubbhus eller en mindre driving range.


Billig golfklubb StockholmStockholm har ett brett utbud av golfbanor som passar alla nivåer av spelare, från nybörjare till avancerade golfare. Oavsett om du är ute efter en avslappnad runda eller en utmanande utmaning, finns det en golfbana i Stockholm som passar dina behov.


En av de mest populära golfbanorna i Stockholm är Bro Hof Slott Golf Club, som ligger i Bro. Banan designades av den välkända amerikanska banarkitekten Robert Trent Jones Jr. och har rankats som en av de bästa golfbanorna i Europa. Bro Hof Slott Golf Club har två 18-hålsbanor, var och en med sin egen unika karaktär och utmaningar.


En annan populär golfbana i Stockholm är Ullna Golf Club, som ligger i Åkersberga. Banan har en vacker natur och en layout som är utmanande för både hög- och låghandicapspelare. Ullna Golf Club har också en välrenommerad restaurang som erbjuder utsökt mat och en fantastisk utsikt över banan.


För dem som vill spela golf i centrala Stockholm finns det flera alternativ. Bland annat finns det en 9-hålsbana på Lidingö Golfklubb, som ligger bara 15 minuter från Stockholm city. Även Stockholms Golfklubb, som är Sveriges äldsta golfklubb, ligger centralt i Stockholm och erbjuder en 18-hålsbana med vacker utsikt över Brunnsviken.


För nybörjare som vill prova på golf i Stockholm finns det också alternativ. Bland annat erbjuder Nockebybanan Golf & Country Club i Bromma en 9-hålsbana som är perfekt för nybörjare. Banan är relativt kort och har en enkel layout som gör den lätt att spela.


 

Alla golfbanor runt om Stockholm


Bro Hof Slott Golf Club är en av de mest imponerande golfbanorna i Stockholm. Banan består av två 18-hålsbanor, var och en med sin egen unika layout och design. Båda banorna erbjuder spelarna en fantastisk utsikt över Mälaren, och banorna är konstruerade med respekt för den naturliga omgivningen och det omgivande landskapet. Den östra banan är något mer utmanande än den västra banan, med smalare fairways och mer kuperat terräng.


Ullna Golf Club är en annan populär golfbana i Stockholm. Banan anses vara en av de mest prestigefyllda golfbanorna i hela landet. Ullna Golf Club har också en utmanande layout som är både rolig och krävande för alla golfare. Banan har många strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder som utmanar spelarna på varje hål. En av de mest imponerande egenskaperna på banan är det 16:e hålet, som anses vara ett av de mest utmanande i hela Skandinavien.


Stockholms Golfklubb, som är den äldsta golfklubben i Sverige, erbjuder en historisk golfupplevelse med en vacker utsikt över Brunnsviken. Banan är väldigt välskött och erbjuder en blandning av både skogs- och parkbanor, vilket ger en varierad och rolig golfupplevelse för alla nivåer av spelare. Banan har också en öppen driving range där spelare kan öva sina slag.


Lidingö Golfklubb erbjuder en utmärkt golfupplevelse i en central plats nära Stockholm city. Banan består av en 9-hålsbana och är lämplig för både nybörjare och erfarna spelare. Banan är kortare än många av de andra banorna i Stockholm, men den erbjuder en utmanande layout som utmanar spelarna på varje hål. Dessutom är banan mycket välskött och erbjuder en avkopplande och fridfull atmosfär mitt i staden.Kungl. Drottningholms Golfklubb


Österåkers Golfklubb


Botkyrka Golfklubb


Bro-Bålsta Golfklubb


Tjusta Golfklubb

Viksjö GK


Sollentuna Golfklubb


Ågesta Golfklubb


Tyresö golf

 

9 hålsbanor Stockholm


Björkhagens GK

Danderyds GK

Jarlabanke Golfklubb

Ekholmsnäs Golf Lidingö

 

Slutligen, om du är en nybörjare inom golf kan det vara en bra idé att börja med en billigare golfklubb för att lära dig spelet och få mer erfarenhet innan du investerar i en dyrare klubb. Detta ger dig också möjlighet att träffa nya människor och få en känsla för golfkulturen i Stockholm.


När det gäller kostnader och tillgänglighet är det värt att nämna att prissättningen på golfbanorna i Stockholm varierar beroende på säsong och tid på dagen. Vissa banor har också speciella rabatter för studenter och pensionärer. När det gäller tillgänglighet kan de flesta banorna i Stockholm nås med kollektivtrafik eller bil. Dock är det alltid bäst att kolla med respektive bana för att få den mest uppdaterade informationen om transport och kostnader.


Sammanfattningsvis finns det många golfbanor att välja mellan i Stockholm, oavsett om du är en erfaren golfare eller en nybörjare. Varje bana har sin egen unika karaktär och utmaningar, så det är viktigt att välja en bana som passar dina behov och nivå av erfarenhet. Med ett brett utbud av banor att välja mellan, finns det alltid en möjlighet att spela golf i Stockholm.1 269 visningar

留言


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page