top of page

Puttmatta - Bäst I Test 2023

Uppdaterat: 21 nov. 2023

Om du är en golfentusiast kan det vara ett bra sätt att träna och förbättra ditt korta spel att ha en putsmatta i ditt hem eller på kontoret. Puttingmattor ger inte bara en bekväm och realistisk yta att träna på, utan de kan också hjälpa dig att arbeta med ditt mål, din hastighet och din övergripande puttteknik.


Men med så många putsmattor på marknaden kan det vara svårt att veta vilken man ska välja. I det här blogginlägget tar vi en titt på några av de bästa putsmattorna som finns och diskuterar vad som gör att de sticker ut från resten.


Låt oss först definiera vad vi menar med en "puttingmatta". En puttingmatta är en lång, smal matta som simulerar ytan på en riktig golfgreen. Den har vanligtvis en rullyta, vilket innebär att mattans yta har samma böljande struktur som en riktig green. Detta gör att du kan träna samma typer av puttar som du skulle möta på banan.


Testvinnare:


En av de bästa puttmattorna på marknaden är PuttOUT Puttmatta. Denna högkvalitativa matta är gjord av slitstark konstgräs och har en rullyta som simulerar känslan av en riktig green. Den levereras också med inriktningsguider som hjälper dig att förbättra ditt mål, samt en hållbar skumbaksida som förhindrar att mattan glider på släta ytor.


Ett annat bra alternativ är Golfgear Putting Mat Exclusive. Denna kompakta matta är designad för att hjälpa dig att förbättra din sikte- och avståndskontroll. Den har en unik, graderad rampdesign som ger framgångsrika puttar och håller kvar missade puttar, vilket ger omedelbar feedback om kvaliteten på ditt slag. Den är också liten och bärbar, vilket gör den lätt att använda hemma eller på språng.


Om du letar efter ett mer prisvärt alternativ är "Puttmatta med bollretur" ett utmärkt val. Denna matta har en rullyta och kommer med inriktningsguider för att hjälpa dig att förbättra ditt mål. Den har också en inbyggd bollretur, så att du inte behöver böja dig ner för att hämta din boll efter varje putt.

 

Puttmatta - PuttOUT PuttmattaOm du letar efter en puttmatta som ger dig den bästa kvaliteten är PuttOUT Putting Green något för dig. Den här mattan är tillverkad av 100 % återvunnet gummi och erbjuder en högkvalitativ yta för att dina puttar ska träffa exakt.


Denna mattan är för alla golfare och PuttOUT Putting Mat gör träningen njutbar, effektiv och lätt att passa in i din dag var du än är.


Konstruerad med en hållbar, tung gummibaksida för att låta mattan ligga slät och platt på vilken yta som helst, rulla enkelt bort mattan och in i den kompakta bärväskan för att träna på språng. Den skyddande kartongcylindern säkerställer att mattan förblir hårt pressad och skrynkfri. Denna puttmatta kräver inte mycket underhåll!


Den högkvalitativa cut-pile-ytan är designad för att exakt replikera en medium-till-snabb green, med en stimpmeteravläsning på 10.


Komplett med tryckta inriktningsguider, målpunkter och avståndsmarkeringar så att du kan träna med bara en putter och en boll. Använd instruktionsmarkeringarna och 5 medföljande övningar för att utveckla ditt spel och förbättra ditt självförtroende när du sätter under press.


 

Puttmatta med bollreturNästan hälften av dina slag under en golfrunda består av puttar och att träna puttning är kanske det snabbaste sättet sänka dina scorer. En puttingmatta med integrerad bollåtergivning är ett utmärkt sätt att förbättra ditt spel.


Formen och öppningsstorleken bör också beaktas när du väljer vilken modell som fungerar bäst för dig. Denna puttingmatta är tillverkad i speciellt utvalt syntetiskt material för att säkerställa en konsekvent rull på bollen. Mattan är upphöjd mot slutet för att ge en känsla av att du står på en riktig green samtidigt som hålet har omgetts med en bunker och ett vattenhinder som returnerar bollen.


Storlek: 30 cm bred x 198 cm lång.


 

Puttmatta med alla nödvändiga tillbehör

Inkluderar:

- PuttOUT pressure putt trainer (White)

- PuttOUT Putting mirror

- PuttOUT Putting Mat

 

Våra testvinnare är dessa puttmattor

Ta med dig: våra testvinnare är dessa puttingmattor.

  • Vår vinnare är Deluxe Hazard Puttmatta, som erbjuder en spelmatta med naturgräs och två hinder som du ska undvika. Den integrerade bollreturen gör att du kan hämta bollar från koppen utan att behöva böja dig framåt eller gå fram och hämta bollarna. Detta innebär att du kan putta fler puttar på kortare tid eftersom det blir färre pauser mellan slagen!

  • Andraplaceringen är vår PuttOUT Puttmatta, som inte har en integrerad bollretur men har underlag i världsklass och så nära verklighet det bara går.


 

Andra alternativ som inte kom med på topplistan:


Putting Mat Return OneSize

Puttmatta med bollretur som enkelt rullas ut och kan användas i hemmet eller varför inte på kontoret.


Längd: 250cm Bredd: 25cm

 

Golfgear Putting Mat Exclusive

Lyxigare puttingmatta!

Ta med dig greenen hem och träna puttning hemma.

 

Golfgear Putting Mat Deluxe 3M

Lyxigare puttingmatta!

Ta med dig greenen hem och träna puttning hemma


 

Sammanfattningsvis, att ha en puttmatta kan vara ett bra sätt att träna och förbättra ditt golfspel. Oavsett om du är nybörjare eller proffs, kan en puttmatta hjälpa dig att arbeta med ditt mål, din hastighet och din övergripande teknik. Puttmatta med bollretur, PuttOut Pressure Putt Trainer och Golfgear Putting Mat Exclusive är alla utmärkta val, var och en erbjuder unika funktioner och fördelar. Så överväg att lägga till en av dessa topprankade puttingmattor till din golfträningsrutin och börja förbättra ditt korta spel idag

Comments


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page