top of page

Golf Black Week/Black Friday - Hitta de bästa erbjudanden här 2022

Uppdaterat: 21 nov. 2023

Bästa rean på golfprodukter under Black Friday och Black Week 2022. Golfskor, golfklubbor, golfkikare och massa andra golftillbehör såsom puttmattor STOR REA under denna vecka!


Bara för att golfsäsongen precis har slutat betyder inte det att man inte kan passa på att fynda till nästa säsong redan nu!


Under Black Weekend så kan du fynda allt från kvalitativa golfbollar, motorcaddys, golfskor, golfkläder och mycket mycket mer - upp till 50% rabatt! Nya erbjudanden under Black Weekend! Så passa på att handla dina golftillbehör till strålande kampanjpriser.


Bästa golf blackfriday fynden idag:

Se bästa dealsen på:NordicaGolf med affärsidén att sälja golfutrustning och golfklubbor med hög kvalitet till ett lågt pris.


"Golf ska vara roligt, inte dyrt"
Världens största sportvaruåterförsäljare. Hos Decathlon hittar du fler än 40.000 sportartiklar inom över 80 sporter, inte minst stort sortiment av golf

Upp till 50% rabatt!

Distributör och importör av kända varumärken inom golfbranchen. Här hittar du ett brett utbud av golfutrustning allt ifrån bollar till elvagnar.

 
 


Bästa erbjudanden vi har hittat så här långt under black friday:

 

PuttmattaEn puttingmatta med integrerad bollåtergivning är ett utmärkt sätt att förbättra ditt spel.
 

Black friday Garmin klockor:Garmin Approach S40 är en av de bästa golfklockan på marknaden, och det har den varit i flera år nu. Det handlar inte bara om dess GPS-funktioner utan även om dess distansmätare.


 

Black friday Golfbagar:Det finns många olika typer av golfbagar som kan köpas i butik eller online. Du bör välja en bag beroende på vilken typ av golfare du är och hur ofta du spelar golf. 

Black friday Golfkikare:Omåttligt populära Garmin Approach Z82 just nedsatt med cirka 2000kr!


Caddytek CaddyView V2 JOLT RangefinderFynda en av de populäraste golfkikarna i Sverige!


 

Black friday Golfbollar:


 

Golfhandskar rea black fridayMan kan aldrig ha för många golfhandskar 

Vilka Black Friday erbjudanden finns det inom golf?

Vi har samlat alla kampanjer, rabatter och erbjudanden som erbjuds på marknaden inom golf under Black Friday och Black Week. Det innebär att den här artikeln kan fungera som en samlingsplats för dig som vill beställa dina nya golfprodukter till rabatt.såsom golfbagar, golfklubbor, golfhandskar, golfkikare osv.


Bra att tänka på när du ska köpa golfprodukter på Black Friday och under Black Week

När du ska köpa golfklubbor och andra golftillbehör vid tillfällen som Black Friday och Black Week så finns det ett par saker som är bra att tänka på. Vi listar våra tips här nedanför.

1. Gör research redan nu

Den här artikeln publicerades ett par veckor innan Black Week startade. Det är redan nu läge att börja göra en ordentlig research över vilka padelprodukter du vill köpa på Black Friday.

2. Håll koll på ordinarie priser

När du väl har hittat de padelprodukter du vill köpa till kampanjpris så håll koll på vad de kostar i ordinarie pris. På så sätt kan du enklare göra en kalkyl när Black Week har börjat för att se om det är värt att slå till på produkterna. Om just dina produkter inte finns med bra kampanj så kan det vara värt att vänta på mellandagarna i december.

Sammanfattning

Vi kommer att uppdatera artikeln flera gånger under Black Week så fort vi hittar ni kampanjer som borde finnas med i listan över kampanjer, erbjudanden och rabatter inom golf för Black Week och Black Friday.
Comments


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page