top of page

The Open 2023 - TV Sverige - British Open

Uppdaterat: 16 juli 2023

The Open 2023 - The 151st: allt du behöver veta

The Open 2023 Golf-turneringen är precis runt hörnet. Detta prestigefyllda evenemang, ofta kallat det äldsta mästerskapet i golfvärlden (spelats sedan 1860).


The Open kommer spelas på Royal Liverpool i år, vi utforskar nyckelfrågorna kring turneringen. 2023 års upplaga av turneringen lovar att bli en spännande händelse, med en mängd toppgolfare som kommer att tävla om det eftertraktade priset


FÖLJ HELA MAJORN:

British open 2023 TV Sverige

När och var är The Open 2023?

The Open 2023 är planerad att äga rum 20-23 juli och kommer att äga rum på Royal Liverpool Golf Club, beläget i Hoylake, Merseyside, England.


Royal Liverpool är en av de mest framstående golfklubbarna i Storbritannien och har en rik historia inom golfen. Klubben har tidigare varit värd för The Open vid flera tillfällen, senast 2014 då Rory McIlroy tog hem segern. Dess natursköna och utmanande bana är omgiven av den vackra engelska landsbygden, vilket skapar en unik och minnesvärd spelupplevelse för både spelare och åskådare.


Var kan man se The Open 2023 på TV?

The Open/British Open kommer streamas på Viaplay mellan 20 - 23 juli

the open streaming

För att kunna se golf Majors (såsom The Open 2023) och Ryder Cup krävs ett Viaplay Total-paket. Andra golfturneringar ingår även med ett Viaplay Medium-paket.


Är du kund genom en TV-leverantör?

För att kunna se golf hos oss, som kund hos en TV-leverantör, krävs det att du har kanalen V Sport Golf i ditt TV-abonnemang. Vill du lägga till V Sport Golf i ditt TV-abonnemang kontakta din TV-leverantör. Om du redan har golf i ditt kanalpaket kan du enkelt registrera dig på signup.viaplay.se.


Vilka svenskar kommer att spela under British Open 2023?

Man kan inte som svensk nämna British Open utan att nämna Henrik Stensson som vann The Open 2016 och tog därmed hem som svensk den första majorn någonsin + cirka 16miljoner i prispengar.


2023 kommer David Lingmerth, Alexander Björk, Alex Norén och Henrik Stenson att spela på British Open

The Open 2023 TV Sverige

The Open 2023 TV Sverige

Var kan jag se British Open?

Du kan se British Open 2023 på Viaplay.

Vad kostar det att se golf på Viaplay?

Kan man ha bara Viaplay golf?Vad gör The Open 2023 unikt?

The Open 2023 skiljer sig från andra golfmästerskap på flera sätt. För det första är det historiskt sett en av de äldsta tävlingarna inom golfen, vilket ger den en enastående aura av tradition och arv. För det andra är Royal Liverpool Golf Club en utmanande och vacker bana som kräver enastående skicklighet och strategi från spelarna. Dessutom ger klubbens natursköna omgivningar och charmiga atmosfär en unik upplevelse för både spelare och åskådare.

British open 151st

Sammanfattning

Inför The Open 2023 genomgår Royal Liverpool Golf Club en noggrann förberedelseprocess för att säkerställa att banan är i utmärkt skick för tävlingen. Detta inkluderar att justera gräsmattor, bunkrar, fairways och greener för att möta de internationella golfförbundens standarder. The Open 2023 TV Sverige kommer streamas från torsdag till söndagen.


TV tider golf och vem som sänder alla stora turnerningar2 803 visningar

Comments


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page