top of page

US Open Golf 2023 - Svensk TV

Uppdaterat: 28 juni 2023

US Open 2023 är utan tvekan en av de mest efterlängtade händelserna inom golfvärlden detta år. Med en rik historia och enastående spelare som har dominerat golfen genom åren, förväntas denna turnering bli en sensationell upplevelse för både spelare och åskådare. I denna artikel kommer vi att utforska vad som gör US Open Golf 2023 unik och vilka spelare som förväntas leverera imponerande prestationer, vilka odds som är spelvärda och var US OPEN streamas


Sedan 1895 har US Open hållits årligen, där världens bästa golfare tävlar om den eftertraktade US Open-trofén. Turneringen hålls på olika platser över hela USA på en roterande basis.

US OPEN 2023 TV SVERIGE

Var kan man se US OPEN golf svensk TV 2023?

PGA Championship kommer streamas på Viaplay mellan 15 - 18 juni


Var kan man se US OPEN GOLF?

För att kunna se golf Majors (såsom US OPEN) och Ryder Cup hos oss krävs ett Viaplay Total-paket. Andra golfturneringar ingår även med ett Viaplay Medium-paket. Det är enkelt och smidigt att skapa ett konto och teckna abonnemang, se nedan!


Har du redan ett Viaplay paket? Se här: Byta paket

Är du ny kund hos oss? Välkommen! Se här: Skaffa Viaplay Total

Är du kund genom en TV-leverantör?

För att kunna se golf hos oss, som kund hos en TV-leverantör, krävs det att du har kanalen V Sport Golf i ditt TV-abonnemang. Vill du lägga till V Sport Golf i ditt TV-abonnemang kontakta din TV-leverantör. Om du redan har golf i ditt kanalpaket kan du enkelt registrera dig på signup.viaplay.se.


ViIlka svenskar spelar i US OPEN 2023?

Det är fem svenskar som är klara för US OPEN i år:

- Alex Norén

- Jens Dantorp

- Vincent Norrman

- Simon Forsström

- David Nyfjäll


Följ spännigen på US OPEN golf svensk TV här Viaplay Total-paket


Allmänt:

US Open är känt för sina utmanande grova, snabba greener och snäva fairways, vilket gör det till ett verkligt golftest för även de mest skickliga spelarna. En av de unika egenskaperna hos US Open är dess "Open Qualifying"-process, som ger golfare som inte redan är undantagna från kvalturneringar möjligheten att tjäna en plats i fältet. Detta tillför ett element av spänning och oförutsägbarhet till evenemanget, eftersom amatörer och professionella golfare har chansen att tävla mot spelets elitspelare.


US Open Golf är en av de mest prestigefyllda golfturneringarna i världen. Den har en lång historia och har varit en plattform där många golflegender har skapat sina egna legendariska ögonblick. Tävlingen äger rum varje år och lockar till sig de bästa professionella spelarna från hela världen. US Open Golf 2023 kommer att äga rum på en av USA:s mest anmärkningsvärda golfbanor och förväntas vara en händelse som kommer att bekräfta golfsportens inflytande och popularitet

Vilka är tidigare vinnare av US Open Golf?

US Open Golf har haft många framstående vinnare genom åren. Några kända tidigare vinnare inkluderar Jack Nicklaus, Tiger Woods, Arnold Palmer, Gary Player, och många fler. Varje års vinnare blir en del av den prestigefyllda historien kring turneringen.

Vad är prissumman för US Open Golf 2023?

Favoritspelarna:

US Open Golf 2023 kommer att samla en imponerande skara av världens bästa golfspelare. Bland dessa finns det några spelare som sticker ut och förväntas leverera enastående prestationer. En av favoriterna är den regerande mästaren från föregående år, som kommer att försvara sin titel med beslutsamhet. Dessutom har vi flera spelare med en imponerande meritlista och stor erfarenhet av att hantera trycket i stora tävlingar. Deras färdigheter, precision och mentala styrka kommer att vara avgörande för deras framgångar.


Förväntningar:

US Open Golf är inte bara en tävling för golfentusiaster, utan också en stor händelse för publiken. Åskådarna förväntar sig en spektakulär upplevelse och oförglömliga ögonblick på banan. De kommer att vara där för att heja på sina favoritspelare och njuta av spänningen i varje slag. Publiken kommer också att vara en viktig del av turneringen och skapa en elektrisk atmosfär som driver spelarna till att ge sitt yttersta.


När och var är US OPEN 2023?

2023 US Open kommer att hållas på Los Angeles Country Club.

US OPEN klubbhus 2023
US OPEN BANA

Sammanfattning

US Open Golf 2023 är en otroligt spännande händelse som förväntas gripa tag i golfvärlden. Med en banas utmaningar och strategiska utformning kommer spelarna att bli tvungna att visa upp sina färdigheter och anpassa sig för att ha en chans att vinna. Favoritspelarna kommer att bli föremål för intensiv uppmärksamhet, och publiken förväntar sig en spektakulär upplevelse och oförglömliga ögonblick. US Open Golf är verkligen en tävling som inte får missas och kommer att fortsätta att skapa historia inom golfsporten.

US OPEN GOLF LAAC1 371 visningar

Comments


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page