top of page

PGA Championship 2023 - TV tider Sverige - Allt du behöver veta!

Uppdaterat: 25 apr. 2023

PGA Championship är en av de mest prestigefyllda golfturneringarna i världen, och den väntade PGA Championship 2023 kommer att vara ett händelserikt evenemang för alla golfentusiaster. Förutom spänningen av att se några av världens bästa golfspelare tävla om titeln, är det också viktigt att ha koll på TV-tiderna för att inte missa någon av de actionfyllda ögonblicken.


Vi kommer vi att ge dig all information du behöver om TV-tider för PGA Championship 2023, inklusive var och när du kan titta på turneringen live och följa de svenska spelarna och dina favoritspelare i jakten på seger.

pga championship viaplay 2023

PGA Championship är en av de mest prestigefyllda golfturneringarna i världen och är en av de fyra majors i golfsporten, tillsammans med The Masters, US Open och The Open. Det är en tävling som lockar de bästa golfspelarna från hela världen och spelas på olika golfbanor runt om i USA varje år.


Var kan man se PGA Championship 2023 på TV?

PGA Championship kommer streamas på Viaplay mellan 18 - 21 maj


För att kunna se golf Majors (såsom PGA Championship) och Ryder Cup hos oss krävs ett Viaplay Total-paket. Andra golfturneringar ingår även med ett Viaplay Medium-paket. Det är enkelt och smidigt att skapa ett konto och teckna abonnemang, se nedan!


Har du redan ett Viaplay paket? Se här: Byta paket Är du ny kund hos oss? Välkommen! Se här: Skaffa Viaplay Total

Är du kund genom en TV-leverantör?

För att kunna se golf hos oss, som kund hos en TV-leverantör, krävs det att du har kanalen V Sport Golf i ditt TV-abonnemang. Vill du lägga till V Sport Golf i ditt TV-abonnemang kontakta din TV-leverantör. Om du redan har golf i ditt kanalpaket kan du enkelt registrera dig på signup.viaplay.se.


TV-tider i Sverige

För internationella tittare kan TV-tiderna för PGA Championship 2023 variera beroende på vilket land eller region du befinner dig i. Det är bäst att kolla med din lokala TV-kanal eller streamingtjänst för att få den mest uppdaterade informationen om TV-tider i din region. Många länder har sina egna TV-partners för att sända PGA Championship, och det kan finnas olika tidsskillnader och sändningstider baserat på din geografiska plats.


Om du inte har tillgång till en TV-kanal som sänder PGA Championship i ditt land, kan du också överväga att använda en streamingtjänst. Det finns flera streamingtjänster som erbjuder live-sändningar av sportevenemang, inklusive golf, såsom ESPN+, CBS All Access och Golf Channel. Du kan kolla med dessa tjänster för att se om de kommer att sända PGA Championship 2023 och vilka tidsscheman de följer.


Var spelas PGA Championship 2023?

PGA Championship 2023 kommer att äga rum på Oak Hill Country Club in Rochester, New York. En av de mest prestigefyllda golfbanorna i världen. Banan för denna turnering är välkänd för sina utmanande hål och vackra landskap, vilket gör det till en perfekt plats för att kora den nästa PGA-mästaren. Banan kommer att mäta över 7 000 yard och består av 18 hål. Ett av de mest omtalade hålen på banan är det beryktade hålet nr 17, som är känt för sina strategiska faror och krävande layout.

Var spelas pga championship 2023?

PGA Championship 2023, kommer som sagt att hållas på den prestigefyllda Oak Hill Country Club i Rochester, New York. Detta års PGA Championship lovar att bli en spektakulär tävling med världens bästa golfspelare som gör upp om titeln på denna legendariska golfbana. I detta blogginlägg kommer vi att ta en närmare titt på Oak Hill Country Club och vad golfentusiaster kan förvänta sig av banan under detta efterlängtade mästerskap.


Oak Hill Country Club, som grundades 1901, är en av de äldsta och mest ansedda golfklubbarna i USA. Klubben har en rik historia av att vara värd för några av de mest prestigefyllda golftävlingarna, inklusive fem tidigare PGA Championships. Banan, som designades av den berömda golfbanearkitekten Donald Ross, är känd för sina utmanande hål och hisnande landskap. Oak Hill är en klassisk parkbana med stora träd, snabba greener och strategiskt placerade bunkrar som kräver skicklighet och precision av spelarna.


En av de mest framträdande dragen på Oak Hill är dess East Course, som kommer att vara spelplatsen för PGA Championship 2023. East Course är känd för sina långa och smala fairways, vilket innebär att precision är avgörande för att undvika ruffen och få en bra position för de kommande slaggen. Banan är också känd för sina snabba och lutande greener, som kommer att kräva en fin touch och en skarp läsning av linjer för att sätta putterna.


Det finns flera signaturhål på Oak Hill Country Club som spelarna och fansen ser fram emot att se under PGA Championship 2023. Ett av dessa hål är det 11:e hålet, även känt som "Allardrommet". Detta är en kort par-3, men det kräver en exakt träff för att undvika bunkrar runt greenen och för att sätta en bra birdiechans. Ett annat utmanande hål är det 17:e hålet, känt som "The Hill", som är en lång par-4 med en smal fairway och en lutande green som kommer att sätta spelarnas färdigheter på prov.


Under PGA Championship 2023 förväntas banan vara i utmärkt skick med särskild uppmärksamhet på fairways, greener och bunkrar för att säkerställa en rättvis tävling för alla spelare. Oak Hill Country Club har en lång erfarenhet av att vara värd för professionella golftävlingar och dess banpersonal är väl förberedd för att möta de höga kraven för en sådan prestigefylld händelse.


För golfentusiaster och fans runt om i världen är PGA Championship 2023 på Oak Hill Country Club en spännande händelse att se fram emot. Med en välkänd banadesign och historik, förväntas tävlingen erbjuda en imponerande utmaning för spelarna och en spektakulär upplevelse för åskådarna.


FAQ PGA Championship 2023

Vilka är några kända golfspelare som förväntas delta i PGA Championship 2023 på Oak Hill?

Förväntas delta i PGA Championship 2023 på Oak Hill Country Club är några av de mest kända golfspelarna i världen, såsom Tiger Woods, Rory McIlroy, Dustin Johnson, Brooks Koepka, Jordan Spieth, och många fler. Dessa spelare har tidigare deltagit och presterat väl i PGA Championship och har en stor följarskara.

Vad är Oak Hill Country Club för typ av golfbana?

Vilken banarkitekt är ansvarig för designen av Oak Hill Country Club?

Vad är några av signaturhålen på East Course på Oak Hill?

Vad kan man förvänta sig av PGA Championship 2023 på Oak Hill?

Vad är historien bakom Oak Hill Country Club och dess koppling till PGA Championship?

Vilka förberedelser görs på Oak Hill Country Club inför PGA Championship 2023?

Hur påverkar vädret på Oak Hill Country Club under PGA Championship 2023?

Vilka är några av de tidigare vinnarna av PGA Championship på Oak Hill Country Club?

Vilka är de förväntade deltagarna i PGA Championship 2023 på Oak Hill Country Club?

Vad är prispotten för PGA Championship 2023 på Oak Hill Country Club?

Vilken typ av utmaningar kommer golfspelarna att möta på Oak Hill Country Club under PGA Championship 2023?


Spelarna:

PGA Championship 2023 kommer att locka några av världens bästa golfspelare från hela världen. Det förväntas bli en tuff konkurrens med många välkända namn som kommer att tävla om att bli den nästa PGA-mästaren. Bland de förväntade deltagarna finns flera tidigare PGA-mästare, inklusive de senaste årens vinnare.


En av de mest efterlängtade spelarna att titta på är Tiger Woods, en golflegend och en av de mest framgångsrika golfspelarna genom tiderna. Woods har vunnit PGA Championship tidigare och hans återkomst efter en skada kommer att vara en stor händelse för golfvärlden. Andra framstående namn att hålla ett öga på inkluderar Rory McIlroy, Brooks Koepka, Dustin Johnson och Jordan Spieth, bland många andra. Dessa spelare är kända för sin talang, erfarenhet och tävlingsinstinkt, och de kommer att ge en imponerande golfshow för TV-tittarna.


Följa PGA Championship 2023 på TV

Att hålla reda på TV-tiderna för PGA Championship 2023 är viktigt för att inte missa några av de spännande ögonblicken under turneringen. Evenemanget kommer att sändas på olika TV-kanaler runt om i världen, vilket ger fansen möjlighet att följa spelet live. Att följa PGA Championship via TV har flera fördelar. Här är några av dem:

 1. Live-sändningar: Genom att följa turneringen via TV får du tillgång till live-sändningar av de viktigaste ögonblicken i realtid. Du kan se när spelarna slår sina slag, puttar och kämpar om att få den eftertraktade majortiteln.

 2. Expertkommentatorer: TV-sändningar av PGA Championship inkluderar vanligtvis erfarna golfkommentatorer som ger dig insikter om spelet, spelarnas prestationer och andra intressanta fakta. Detta kan öka din förståelse och uppskattning av spelet.

 3. Flera kameravinklar: TV-sändningar brukar ha flera kameravinklar, vilket ger dig möjlighet att se olika delar av banan och följa olika spelares framgångar samtidigt. Detta ger en mer omfattande tävlingsupplevelse och gör det möjligt för dig att fånga de bästa ögonblicken.

 4. Komforten av ditt eget hem: Att följa PGA Championship via TV ger dig möjlighet att titta på turneringen bekvämt från ditt eget hem. Du kan sitta i soffan, ta en drink och njuta av golfspelet utan att behöva resa eller köa vid biljettkassan.

Tips för att följa PGA Championship 2023 på TV

Här är några tips för att följa PGA Championship 2023 via TV:

 1. Kolla upp TV-tider i förväg: Se till att du kollar upp de aktuella TV-tiderna för PGA Championship 2023 i din region i förväg så att du inte missar några viktiga ögonblick. TV-tider kan ändras, så det är bäst att få den senaste informationen innan turneringen börjar.

 2. Hitta rätt kanal eller streamingtjänst: PGA Championship 2023 kommer att sändas på CBS och ESPN i USA, men det kan finnas andra TV-kanaler eller streamingtjänster som sänder evenemanget i andra länder. Se till att du vet vilken kanal eller tjänst du behöver för att följa turneringen i din region.

 3. Använd inspelning om du inte kan titta live: Om du inte kan titta på PGA Championship live på TV på grund av tidsskillnader eller andra förpliktelser, kan du överväga att använda inspelning. Många streamingtjänster erbjuder inspelning av live-sändningar, så att du kan titta på turneringen senare när det passar dig bäst.

 4. Ta del av experternas kommentarer: Lyssna på de erfarna golfkommentatorerna under sändningarna för att få mer insikter om spelet och spelarnas prestationer. De kan ge dig värdefulla analyser och bakgrundsinformation om spelarnas strategier, form och tidigare prestationer, vilket kan bidra till att förbättra din förståelse och uppskattning av spelet.

 5. Följ sociala medier: Sociala medier kan vara en utmärkt källa för att få de senaste uppdateringarna om PGA Championship 2023, inklusive TV-tider, höjdpunkter och bakom kulisserna-material. Följ PGA Championship på deras officiella sociala mediekanaler och använd relevanta hashtags för att hålla dig uppdaterad och delta i samtal om evenemanget.

 6. Använd flera enheter: Om du har tillgång till flera enheter, som TV, dator, surfplatta eller mobiltelefon, kan du använda dem för att följa PGA Championship från olika platser. Du kan till exempel ha TV-sändningen på en enhet och följa sociala medier och live-uppdateringar på en annan enhet för att få en mer omfattande tävlingsupplevelse.

 7. Planera din tid: PGA Championship är en fler dagars turnering, och det kan vara svårt att följa alla delar av spelet om du har andra förpliktelser. Planera din tid i förväg och avgör vilka delar av turneringen du vill fokusera på och vilka delar du kan titta på i efterhand. Det kan också vara en bra idé att sätta upp påminnelser för att påminna dig om när de mest spännande delarna av turneringen kommer att sändas på TV.

Avslutande tankar

Att följa PGA Championship 2023 via TV kan vara ett bekvämt och spännande sätt att uppleva en av golfens största majortävlingar. Genom att kolla upp TV-tider i förväg, hitta rätt kanal eller streamingtjänst, använda inspelning om du missar något och följa experternas kommentarer och sociala medier kan du maximera din tävlingsupplevelse och inte missa några spännande ögonblick. Så varför inte slå dig ner i soffan, koppla av och njuta av PGA Championship 2023 på TV!


PGA Championship 2023 kommer att vara en spännande och händelserik turnering, och att ha koll på TV-tiderna är avgörande för att inte missa några av de bästa ögonblicken. Banan, spelarna och de olika TV-kanalerna och streamingtjänsterna som kommer att sända tävlingen kommer att erbjuda en omfattande täckning av detta prestigefyllda evenemang. Oavsett om du följer spelet på TV eller online, kommer du att kunna njuta av den imponerande golfen och spänningen hos PGA Championship 2023. Glöm inte att kolla din lokala TV-guide och följa PGA of Americas officiella webbplats för uppdaterade TV-tider och livestream-information. Ha en fantastisk upplevelse med PGA Championship 2023!


 • PGA Championship 2023

 • Oak Hill Country Club

 • Banbeskrivning Oak Hill

 • Donald Ross banarkitekt

 • East Course på Oak Hill

 • Signaturhål Oak Hill

 • Tävlingsförväntningar PGA Championship

 • Golfhistorik Oak Hill

 • Golfturneringar USA

 • Golfevenemang 2023


1 675 visningar

Comments


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page