top of page

US Masters 2023 - TV Sverige - Tider alla går ut

Uppdaterat: 1 apr. 2023

The Masters 2023: Allt du behöver veta

Masters är en av de mest prestigefyllda golfturneringarna i världen, som lockar några av de bästa spelarna i spelet. Turneringen är genomsyrad av tradition och är känd för sin ikoniska gröna jacka, som delas ut till vinnaren. 2023 års upplaga av turneringen lovar att bli en spännande händelse, med en mängd toppgolfare som kommer att tävla om det eftertraktade priset, speciellt med tanke på hur LIV-golf har förändrat spelplanen.

master 2023 tv sverige

När och var är The Masters 2023?

Masters 2023 är planerad att äga rum 6-9 april på Augusta National Golf Club i Augusta, Georgia. Turneringen hålls alltid under den första hela veckan i april, och schemat för 2023 är inte annorlunda. Augusta National Golf Club är en av de mest kända golfbanorna i världen och platsen för många minnesvärda ögonblick i sportens historia.


Var kan man se The Masters 2023 på TV?

Masters 2023 kommer streamas på Discovery+


Dessa kanaler erbjuder vanligtvis omfattande täckning av turneringen, med livesändningar av alla viktiga ögonblick och analyser från expertkommentatorer.


Vem förväntas tävla i US Masters 2023?

Masters lockar alltid ett stjärnspäckat fält, och 2023 kommer inte att bli annorlunda. Turneringen är öppen för alla professionella golfare som uppfyller behörighetskriterierna, men endast de 50 bästa spelarna på världsrankingen vid tidpunkten för evenemanget kommer att få en inbjudan. De nuvarande toppspelarna i världen, inklusive Dustin Johnson, Jon Rahm och Justin Thomas, förväntas tävla i turneringen, tillsammans med tidigare mästare som Tiger Woods och Phil Mickelson.


En spelare som kommer att bevakas noga vid Masters 2023 är Bryson DeChambeau. DeChambeau vann U.S. Open 2020 och är känd för sin unika inställning till spelet. Han har arbetat med att lägga till distans till sina skott, vilket kan vara en fördel på Augusta National. Banan kräver dock precision och finess, vilket kan vara en utmaning för DeChambeaus spelstil.


En annan spelare att titta på är Jordan Spieth. Spieth har haft en återuppsving i form nyligen och vann Valero Texas Open i april 2021. Han har också ett starkt rekord på Augusta National, efter att ha vunnit turneringen 2015 och slutat i topp tre vid två andra tillfällen.


Regerande mästare - Vem vann masters 2022?

Scottie scheffler


Vad kommer serveras på Champion Dinner?

Middagen arrangeras av den titelförsvarande mästaren som 2023 är Scottie Scheffler och innehåller en meny som väljs av vinnaren. Det är ett av de mest exklusiva evenemangen inom golf och besöks av tidigare mästare i turneringen.


Det som kommer att serveras på champion dinner 2023 är cheeseburgar sliders och tigerräkor. Tortilla soppa. Texas ribeye steak eller sotad fiskfilé och till efterrätt en stor kaka i panna.


Vilket är formatet för Masters 2023?

Masters följer ett traditionellt slagspelsformat, med spelare som tävlar över fyra golfrundor. Spelaren med lägst poäng i slutet av turneringen kommer att tilldelas den gröna jackan, ett av de mest ikoniska priserna inom golf. Augusta National Golf Club är känd för sin utmanande bana, som har snäva fairways, knepiga greener och många risker, vilket skapar en spännande och oförutsägbar turnering.


Banan på Augusta National är känd för sin skönhet och svårighetsgrad. 18-hålsbanan ligger bland höga tallar och har flera ikoniska hål, inklusive par-3 12:e hålet, som är omgivet av vatten och kräver ett exakt skott för att undvika katastrof.


Sammanfattningsvis

Masters 2023 lovar att bli en oförglömlig händelse, med några av världens främsta golfare som kommer att tävla på en av de mest utmanande banorna i världen. Turneringens prestige och historia gör den till en av de mest eftertraktade titlarna inom golf, och den gröna jackan är ett av de mest ikoniska priserna i sporten. Oavsett om du är en inbiten golffantast eller en tillfällig tittare, Masters är ett evenemang som fångar fantasin och visar upp det allra bästa från spelet.


En av de unika egenskaperna hos Masters är turneringens strikta klädkod, som kräver att spelare bär helvita outfits. Denna tradition går tillbaka till de första åren av turneringen och bidrar till turneringens känsla av prestige och historia.


Utöver huvudeventet inkluderar Masters även flera andra tävlingar, inklusive Par 3-tävlingen, som äger rum dagen innan huvudturneringen börjar. Par 3-tävlingen är ett roligt evenemang som tillåter spelare att tävla på en kortare bana och ofta har familjemedlemmar och kändisar som caddies.


En annan unik aspekt av Masters är Champions Dinner, som äger rum på tisdagskvällen i turneringsveckan. Middagen arrangeras av den titelförsvarande mästaren och innehåller en meny som väljs av vinnaren. Det är ett av de mest exklusiva evenemangen inom golf och besöks av tidigare mästare i turneringen.


Masters 2023 kommer också att innehålla ett antal förändringar av kursen. Augusta National Golf Club har nyligen genomgått flera renoveringar, inklusive tillägget av en ny tee på par-5 13:e hålet, vilket kommer att göra hålet ännu mer utmanande för spelarna. Klubben har också gjort ändringar i banans bunkrar och fairways, vilket kommer att göra en mer spännande och oförutsägbar turnering.


Masters är mer än bara en golfturnering; det är en händelse som fångar världens uppmärksamhet och visar upp det allra bästa från spelet. Från den ikoniska gröna jackan till den fantastiska Augusta National Golf Club, Masters är en hyllning till golfens historia och tradition. 2023 års upplaga av turneringen lovar att bli ännu en oförglömlig händelse, med några av världens främsta spelare som tävlar om en av de mest prestigefyllda titlarna i sporten. Så markera dina kalendrar och gör dig redo för en vecka av spännande golfaction på Masters 2023!


Om du är ett fan av golf lovar US Masters 2023 att bli en spännande och oförglömlig händelse. Med några av världens främsta spelare som tävlar om den ikoniska gröna jackan, kommer det säkert att finnas massor av dramatik och spänning på banan. Så se till att lyssna på Eurosport eller Discovery+, eller följ turneringen online, för att fånga all action från US Masters 2023 i Sverige.

3 982 visningar

Comments


GÖR SOM MÅNGA GOLFSPELARE OCH FÅ
TIPS FRÅN COACHEN

Och missa inte dem senaste erbjudanden från märken som Titleist, TaylorMade, Nike, Cobra och många fler!

VI HÖRS!

MEST LÄSTA

29230.jfif
bottom of page